Πειραιάς: Δυο απόπειρες βιασμού ανήλικων κοριτσιών στην Παλιά Κοκκινιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη προσοχή συνίσταται σε γονείς και παιδιά μετά τα δυο κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικα κορίτσια στην Παλιά Κοκκινιά

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, τις τελευταίες μέρες έχουν σημειωθεί δυο σοβαρά περιστατικά, τα οποία αναφέρονται ως απόπειρες βιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, άντρας μεσαίου αναστήματος, μελαμψός με τραγιάσκα, επιτέθηκε σε δυο ανήλικα κορίτσια, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις!

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Λεβαδείας & Μεταμορφώσεως, ενώ το δεύτερο στην οδό Σπερχειού, με αναφορά για ξυλοδαρμό του θύματος από τον ανώμαλο θύτη.

Οι κάτοικοι της Παλιάς Κοκκινιάς δηλώνουν ανυπεράσπιστοι και ξεχασμένοι από την Πολιτεία και την Ελληνική Αστυνομία, ζητώντας την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, προκειμένου να αυξηθούν οι ένστολες περιπολίες, οι οποίες θα δράσουν αποτρεπτικά για επίδοξους παραβάτες του νόμου.

Μέχρι τότε, γονείς και κορίτσια της Παλιάς Κοκκινιάς θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14, καθώς φαίνεται ότι οι ανέμελες βόλτες των νεαρών κοριτσιών στα γραφικά στενά της γειτονιάς του Πειραιά, μπορεί να μετατραπούν σε εφιάλτη από τη μια στιγμή στην άλλη.

*φωτογραφία αρχείου