Έλεος: Άντρας στην Κρήτη έσερνε από τα μαλλιά την σύζυγό του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποτροπιασμό και συνάμα εντονότατο προβληματισμό προκαλεί το πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έγινε για ακόμη μια φορά στην Κρήτη!

Σύμφωνα με το creta24.gr, με το στόμα ανοιχτό έμειναν το μεσημέρι της Τρίτης οι κάτοικοι στην περιοχή του Μασταμπά Ρεθύμνου όταν είδαν έναν άντρα να σέρνει στο δρόμο από τα μαλλιά την γυναίκα του, έξω από ένα καφενείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θύτης ήταν ένας 48χρονος Έλληνας ο οποίος , για άγνωστο λόγο, γρονθοκόπησε το θύμα με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο δρόμο.

Τότε, ο νταής την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την σέρνει ενώ παράλληλα ξεστόμιζε χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Το παράξενο είναι ότι η γυναίκα δεν έδειχνε να προβάλλει καμία αντίσταση!

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν μια άλλη γυναίκα που περνούσε από το σημείο θέλησε να γλιτώσει το θύμα από τα χέρια του άντρα της.

Τότε, ο 48χρονος της επιτέθηκε φραστικά, την έβρισε ενώ είχε το θράσος να την φτύσει κιόλας. Επίσης, της είπε την φοβερή ατάκα «γυναίκα μου είναι ότι θέλω κάνω».

Ο θερμόαιμος Κρητικός δεν γλίτωσε καθώς η περαστική γυναίκα τηλεφώνησε άμεσα στην αστυνομία με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια.