Επίθεση φοιτητών στον Άδωνι Γεωργιάδη στο Λονδίνο (Βίντεο)

Μπορεί ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης να έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψή του στο Χάρβαρντ, ωστόσο η ομιλία του στο Imperial College του Λονδίνου ήταν επεισοδιακή, καθώς Έλληνες και Αγγλοι φοιτητές αποδείχτηκε πως δεν ήταν… αμερικανάκια.


Συγκεκριμένα, ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στους φοιτητές του Imperial College για το θέμα της υγείας στα χρόνια της κρίσης, όμως η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε δεν ήταν και τόσο φιλική.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο οι φοιτητές τον κάλεσαν να μιλήσει για το σύστημα υγείας της Βενεζουέλας, κατηγορώντας τον ότι όσα λέει είναι ψέματα.

«Δεν ξέρετε τίποτα για τη Δημοκρατία», τους απάντησε ο Άδωνις. «Δεν ξέρεις τίποτα από την πραγματικότητα», του φώναξε ένας φοιτητής, ενώ κάποιος άλλος ακούγεται να του απαντά ότι: «δεν ξέρουμε τίποτα για τη δική σας Δημοκρατία, όπως την εννοείτε εσείς».

Ο Υπουργός Υγείας προσπάθησε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και να έρθει σε διάλογο με τους φοιτητές, όμως εκνευρίστηκε όταν μια κοπέλα του φώναξε: «Πήγαινε να πουλήσεις βιβλία». Ο κ. Γεωργιάδης της απάντησε ότι για την πώληση των βιβλίων θα τον κρίνει ο ελληνικός λαός και εν συνεχεία επέλεξε να αποχωρήσει φανερά εκνευρισμένος…

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να έρθει και σε λεκτική -εντονότατη- αντιπαράθεση με φοιτητή, εξερχόμενος της αίθουσας, όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο βίντεο.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο Imperial College του Λονδίνου:

Πηγή: onmed.gr.