Λοβέρδος: «Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ συστήνομαι ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου οι οποίες θα αναδείξουν τον επόμενο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Για τις προοπτικές ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ ως κινητήριος πολιτική δύναμη της χώρας μίλησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος σε εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της ομιλίας του, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στη γραφειοκρατία και την απροθυμία της κυβέρνησης να δώσει λύση σε αυτήν τονίζοντας ότι είναι ο κύριος εχθρός της ανάπτυξης.

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση και στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ακόμα και οι Υπουργοί του τον κατηγορούσανε με παράδειγμα τον κ. Κοντονή ενώ ακόμα και ο εταίρος του στην κυβέρνηση Πάνος Καμμένος βγήκε και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δωροδόκησε τους βουλευτές του.

Με βάση όλα τα παραπάνω είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία πιθανότητα συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ σταμάτησε και τις φήμες για συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία.