ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Μπάχαλο με τα αποτελέσματα της Singular Logic

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένα χάος με τα αποτελέσματα των σταυρών της σελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών

- Η Singular Logic δίνει σταυρούς σε μη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους 

Αναστάτωση επικρατεί από χθες με τα αποτελέσματα που δημοσιοποιήθηκαν στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, από την εταιρία Singular Logic, καθώς παρατηρούνται:

1. Σταυροί σε ανύπαρκτους υποψήφιους

2. Αλλαγή αποτελεσμάτων ενώ αναφέρεται ότι έχει ενσωματωθεί το 100% των ψήφων

3. Κόλλημα της διαδικασίας στις περιφερειακές εκλογές Αττικής (Ενότητα Πειραιά) στο 80% της ενσωμάτωσης

Ήδη έχουν καταγραφεί οι πρώτες αντιδράσεις και υποψήφιοι διαμαρτύρονται από το πρωί στα Πρωτοδικεία.

Το ίδιο συνέβη και στον Πειραιά!

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καταγράφει σημαντική αλλαγή αποτελεσμάτων στο Πρωτοδικείο, ενώ αναμένεται βροχή ενστάσεων, ακόμα και μηνύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ PIRAEUS PRESS Η ΕΓΚΡΙΤΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ

«Από το πρωί λαμβάνω μηνύματα από υποψηφίους διαφόρων συνδυασμών της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά για «αστοχίες» ως προς τη δημοσίευση αποτελεσμάτων σταυρών υποψηφίων από το ΥΠΕΣ.

Είναι γεγονός ότι η οργάνωση των πρόσφατων εκλογών σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης έπασχε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για την ομαλή περαίωση της όλης διαδικασίας.

Η χρήση των tables υπό συνθήκες πίεσης χρόνου και  με τον σωματικό κάματο μίας πολύωρης και πολύβουης διαδικασίας, δεν είναι για πολλούς δικαστικούς αντιπροσώπους κάτι απλό ή αυτονόητο.

Στο πλαίσιο του ρόλου μου ως νομικού, επισημαίνω ότι σε περίπτωση αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων του, έκαστος υποψήφιος δύναται να ζητήσει την επανακαταμέτρηση των ψήφων του από το αρμόδιο Πρωτοδικείο.

Η διαδικασία δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη τυπικότητα, δεν έχει κόστος και ούτε απαιτείται για την υποβολή του σχετικού αιτήματος, η παρουσία ή συνδρομή δικηγόρου.

Εξ όσων γνωρίζω, οι επίσημες ανακοινώσεις αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Πειραιά, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Η εργασία που γίνεται εκεί είναι η πλέον συστηματική και από έμπειρους στο αντικείμενο δημόσιους λειτουργούς.

Θα συνιστούσα σε όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περιοχής μας, υπομονή και ψυχραιμία, προκειμένου να αποφευχθούν περιττές εντάσεις και άσκοπο κλίμα καχυποψίας, μέχρι να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο.»