Νέο ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία: Διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμη μια ευχάριστη είδηση για την 8χρονη Αλεξία, το μικρό κορίτσι από τις Θεσπιές Βοιωτίας που ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του.

Το μικρό κορίτσι βγήκε από την Εντατική και παραμένει απύρετη, αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Η 8χρονη Αλεξία έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, σημειώνει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Το παιδί δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον αλλά έχει ανοιχτά τα μάτια του, κινεί τα χέρια του και προφέρει ήχους. Υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία και εντός της ημέρας θα εξεταστεί ξανά από τους νευρολόγους για να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί. Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία

Η  ασθενής Σ.Α. από 24ωρου νοσηλεύεται πλέον εκτός της Μονάδος Εντατικής θεραπείας σε Χειρουργικό Τμήμα.

Είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία. Θα γίνει σήμερα επανέλεγχος από τους Νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή.

Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως.

Πηγή: www.newsit.gr