Καταγγελία σοκ Μητρόπουλου: “Η συμφωνία του Eurogroup είναι ανυπόγραφη”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Η συμφωνία στο Eurogroup είναι ανυπόγραφη και δεν κυρώθηκε από την Βουλή», κατήγγειλε  στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.

Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απευθυνόμενη στον κ. Μητρόπουλο ανέφερε «Καταλαβαίνετε τι λέτε αυτή την στιγμή, τινάζετε την διαπραγμάτευση στον αέρα. Υπάρχει κρυφό κείμενο στη διαπραγμάτευση με άλλα μέτρα και δεν το παρουσιάζει η κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε η βουλευτίνα της Ν.Δ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να φέρει την συμφωνία στη Βουλή με υπογραφές», τόνισε τέλος η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κ. Μητρόπουλος ωστόσο επέμενε στην καταγγελία του, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος προήδρευε στη Βουλή και είδε με το μάτια του ότι κείμενο δεν έχει υπογραφές.

«Υπάρχει η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, υπογράφηκε το κοινό ανακοινωθέν. Αν δείτε και τις ανακοινώσεις της Μέρκελ και του Τσίπρα, αναφέρονται στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου κι όχι στην τετράμηνη παράταση», διευκρίνισε και υπογράμμισε, ότι η τετράμηνη παράταση δεν φέρει καμία υπογραφή.

Πηγή: parapolitika.gr