Μώραλης & Μπακογιάννης υπό το άγρυπνο βλέμμα της… Ντόρας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι η κλασική ελληνίδα μαμά και με τη βούλα, όπως άλλωστε ήταν και η αείμνηστη μητέρα της Μαρίκα Μητσοτάκη.

Σήμερα στις 12:00 δόθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου των Δημάρχων Αθηναίων και Πειραιά, παρουσία του Αν. Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας στην Πλατεία Κοντζιά, με αφορμή τη διοργάνωση του τελικού σούπερ καπ στο Γ. Καραϊσκάκης στις 16 Αυγούστου.

Όλα κύλησαν ομαλά, οι δυο «αντιφρονούντες» Δήμαρχοι - Μώραλης Ολυμπιακός & Μπακογιάννης Παναθηναϊκός - αντάλλαξαν πειράγματα για τις ομάδες και τα γήπεδά τους και όλοι συμφώνησαν ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για διαφήμιση των δυο μεγάλων πόλεων σε όλη την υφήλιο!

Την παράσταση όμως έκλεψε… η Ντόρα Μπακογιάννη!

Η οποία ως κλασική ελληνίδα μαμά παρατηρεί κάθε κίνηση του μικρού της γιου… διακριτικά!

Απόδειξη, η φωτογραφία που εξασφάλισε το Piraeus Press, με την Ντόρα Μπακογιάννη να καμαρώνει τον γιο της και Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη κατά τη φωτογράφιση με την κούπα!

Άλλωστε η σχέση αδυναμίας μεταξύ Ελληνίδας μάνας και γιου είναι γνωστή στην οικουμένη και ισχύει για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων!

Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη διετέλεσε Δήμαρχος Αθηναίων την περίοδο 2003-2006 και δικαίως το κάδρο της κοσμεί την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αθηναίων, μαζί με άλλες σημαντικές προσωπικότητες - πρώην Δημάρχους Αθηναίων όπως ο Μιλτιάδης Έβερτ και ο Αντώνης Τσίτσης.

Το σημαντικό είναι ότι Κώστας Μπακογιάννης και Γιάννης Μώραλης φαίνεται να διατηρούν μια άριστη σχέση, που με δεδομένη την επανεκλογή τους, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση των σχέσεων των δυο πόλεων, αλλά και την άμβλυνση των διαφόρων των οπαδών των δυο ιστορικών συλλόγων που υποστηρίζουν!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Δήμος Πειραιά: Η ΝΔ θα στηρίξει Γιάννη Μώραλη για Δήμαρχο!