Η “μυστική” συνάντηση παλιών ΟΝΝΕΔιτών και η πολιτική συμφωνία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι συζήτησαν κορυφαία στελέχη της γαλάζιας νεολαίας στο "Πούλιτζερ"

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι συζητήσεις που γίνονται στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ και των παλαιότερων κορυφαίων της «γαλάζιας» Νεολαίας. Αποκορύφωμα όλης αυτής της δραστηριότητας, ήταν η βραδινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Πούλιτζερ», στην περιοχή του Χίλτον.

Παρόντες, ανάμεσα σε άλλους, ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου (που συνιστά πρόσωπο-κλειδί, αφού μετά τις εκλογές λειτουργεί εν πολλοίς εν είδει πρωτοπαλλήκαρου του Νίκου Δένδια, τον οποίο στήριξε δυναμικά στην πρώτη του μάχη στη Β’ Αθήνας), ο επίσης πρώην επικεφαλής της Οργάνωσης, Γ. Οικονόμου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Β. Τοκάκης, ο νυν γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας, Μ. Τσάκας, ο στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη Π. Γεωργόπουλος, ο στενός πολιτικός φίλος του Κωστή Χατζηδάκη, Στ. Σταθόπουλος, ο απερχόμενος γ.γ. Ενημέρωσης, Γ. Καραγιάννης, και τα στελέχη Δ. Νταούλας, Γ. Πολιτόπουλος, Δ. Γαλαμάτης, Γ. Σμυρλής και Λ. Μπούλιας.

«Πρόκειται για τα Εκτελεστικά Γραφεία της Οργάνωσης επί Καραμανλή», τονίζει στα «Παραπολιτικά» ένας εκ των συνδαιτυμόνων, δίνοντας το στίγμα του δείπνου, στο οποίο αποφασίστηκε η ανάληψη ποικίλων πρωτοβουλιών στο εσωκομματικό πεδίο όπως παρεμβάσεις στην Πολιτική Επιτροπή, με τη μορφή κειμένων, συγκεκριμένων τοποθετήσεων κ.ά. Ωστόσο, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα στοιχεία εκείνης της βραδιάς είναι το γεγονός ότι κάποιοι εκ των ΟΝΝΕΔιτών που είχαν βρεθεί στις ίδιες επάλξεις με τον Α. Παπαμιμίκο έθεσαν θέμα παραίτησής του από τη θέση του γραμματέα της Π.Ε. «Πρέπει κι αυτός να κάνει τη δική του υπέρβαση και να δώσει τη μάχη με τη γενιά του», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Parapolitika.gr