Πειραιάς: Παρουσία Μητσοτάκη το 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο ΣΕΦ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΟΝΝΕΔ: Aλλαγή σκυτάλης στην προεδρία - Η «Ελλάδα του 2030» το βασικό θέμα του τριήμερου Συνεδρίου

Ομιλία θα απευθύνει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που αναμένεται να επικεντρωθεί στις πολιτικές για τους νέους

Η «Ελλάδα του 2030» είναι το βασικό θέμα του τριήμερου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που ξεκινάει την επόμενη Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα παραδώσει τη σκυτάλη της προεδρίας ο γραμματέας της Ν.Δ., Παύλος Μαρινάκης.

Ομιλία θα απευθύνει και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, που αναμένεται να επικεντρωθεί στις πολιτικές για τους νέους, με κυριότερες τη δημιουργία νέων και καλά πληρωμένων θέσεων εργασίας και την επίλυση του μείζονος ζητήματος της στέγης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 13ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΝΝΕΔ

Η ΟΝΝΕΔ ανακοινώνει το πρόγραμμα του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 16:45 με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι 2.393 σύνεδροι που αναδείχθηκαν από 82.757 μέλη θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω σε επίκαιρες θεματικές ενότητες.

Το Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από αρκετές ευρωπαϊκές και διεθνείς οργανώσεις νεολαίας, που διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με την ΟΝΝΕΔ, όπως ο πρόεδρος της IYDU Michael Dust, η πρόεδρος του YEPP Lidia Pereira και εκπρόσωποι Οργανώσεων που ανήκουν στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από την Ουκρανία, την Κύπρο, το Βέλγιο, τη Φινλανδία, την Κροατία, την Ιρλανδία και την Αυστρία.

Ταυτόχρονα, στο χώρο του Συνεδρίου θα υπάρχουν περίπτερα από εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, όπου οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο θα μπορούν να πληροφορηθούν για εθελοντικές δράσεις στις οποίες μπορούν να δραστηριοποιηθούν.

Το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να το δείτε εδώ.