ΝΟΔΕ Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ: Συγκρότηση σε Σώμα – Πρόεδρος Βοϊδονικόλας, Αντιπρόεδρος Κουλιζάκος & Γραμματέας Μουσελής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ασπίδα» του Γιάννη Βοϊδονικόλα οι Κουλιζάκος & Μουσελής - Σε κλίμα απόλυτης ομοψυχίας η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων 

Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ , μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Ο Νεοεκλεγείς  πρόεδρος κ. ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ  στην τοποθέτησή του, επεσήμανε τις αυξημένες ευθύνες του οργάνου, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για Εθνικές   Αυτοδιοικητικές  εκλογές. Ενωτικά  τοποθετήθηκαν επίσης όλα τα μέλη και  δεσμεύτηκαν να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, για την επίτευξη των στόχων της παράταξης στην περιοχή μας. 

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΟ.Δ.Ε., συγκροτήθηκε σε Σώμα και ανατέθηκαν αρμοδιότητες, σύμφωνα με το Νέο  Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ως εξής: 

B691BE1F-7E29-48F2-9E3F-E1EC591172F4

Πρόεδρος: Βοϊδονικόλας Ιωάννης 

Αντιπρόεδρος: Κουλιζάκος Μιχαήλ (τ. Αντινομάρχης Πειραιά)

Γραμματέας: Μουσελής Νικόλαος (τ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πειραιά)

Υπ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας: Μπλαβέρης Γρηγόριος 

ΥΠ. Παραγωγικών  και επιστημονικών φορέων   Βήχος Γρηγόρης

ΥΠ.Γυναικείων Θεμάτων: Κουτζαμάνη Μαρία 

Μελος ΔΣ ΝΟΔΕ  Σκορδίλης  Θεόδωρος , Πρέκας  Γεώργιος ,Λύρης Χρήστος ,Κουστενη Ευσταθια.

Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ε 

Βλαχαντώνη Βασιλική (Νέο Φάληρο)

Αποστολίδης Ευάγγελος (εκπρόσωπος Αίγινας)

Χατζηγιάννης Παναγιώτης (εκπρόσωπος Κυθήρων)

Κουβάτσος Ιωάννης (Χατζηκυριάκειο-Καλλίπολη)

Μούγιος  Κων/νος (Πόρος)

Παράσχος Κων/νος ( Κέντρο Πόλεως)

Σταματελάτος Κων/νος (Καμίνια)

Αναστασιάδης Γεώργιος (Γαλατάς- Τροιζηνία)

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και θεματοφύλακας της καλής συνεργασίας και της σύμπνοιας μεταξύ των μελών, ώστε η ΝΟ.Δ.Ε. Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ  να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία. Η μεγάλη  ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί την εγγύηση της επαναφοράς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας στην κανονικότητα. 

Παρόντες ήταν επίσης  o Βουλευτής Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ  ΚΩΣΤΑΣ  ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ,  και τα Μέλη πολιτικής επιτροπής  της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  Ζουρντός Νικόλαος και Μπουτσικάκης Χριστοφόρος.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για άλλους τομείς δράσεις, με την  προσθήκη στο οργανόγραμμα της ΝΟ.Δ.Ε. και νέων στελεχών με γνώσεις και όρεξη για προσφορά, σε συγκεκριμένες αρμοδιότητες.