Ονόματα βουλευτών που θα ψηφίσουν Πρόεδρο δίνει ο Παναγιώτης Μελάς

Έτοιμος να περάσει σε αποκαλύψεις είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1 δήλωσε ότι «αν πάμε στη Δικαιοσύνη, θα αποκαλύψω τους τέσσερις βουλευτές από τους ΑΝΕΛ που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας».

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και πλέον ανεξάρτητος, Παναγιώτης Μελάς, έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα που έχει προκύψει με τους τέσσερις βουλευτές για τους οποίους ειπώθηκε ότι θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά φοβούνται τον Πάνο Καμμένο.

Ανέφερε ότι δεν έχει πει κάτι τέτοιο, αλλά ότι σε στιγμή που είχαν μεταξύ τους συνάντηση οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέχθηκε ότι «είναι νωρίς για να γίνονται συζητήσεις για εκλογή του ΠτΔ».

Ο κ. Μελάς αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει περί χρηματισμού του, διέψευσε ότι έχει πέσει στην αντίληψή του κάτι τέτοιο και χαρακτήρισε «αστειότητες» τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δηλαδή τους διαλόγους μεταξύ Ξουλίδου και Σούκουρα στο Facebook.

«Ό,τι λέω ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» σχολίασε σχετικά με τους πρώην συναδέλφους του που τον χαρακτήρισαν «διασκεδαστικό».

Ο κ. ΜελάςΑ τόνισε ότι δε θα αποκαλύψει τα ονόματα των τεσσάρων που του εκμυστηρεύτηκαν ότι «θέλουν, αλλά φοβούνται να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» παρά μόνο αν η υπόθεση «φτάσει στη Δικαιοσύνη», σημειώνοντας ότι «δεν πρόκειται για έγκλημα».

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης: