ΑΝ.ΕΛ. ΠΕΙΡΑΙΑ: “Τάκη Μελά πούλησες ΝΔ και Μιχαλολιάκο, τώρα πουλάς Καμμένο”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια πύρινη επιστολή, η οργανωτική επιτροπή Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κατακεραυνώνει τον Τάκη Μελά για την επιλογή της ανεξαρτητοποίησής του, δίχως παράλληλα να "παραδώσει" τη βουλευτική του έδρα.
 
Οι ΑΝ.ΕΛ. Πειραιά μάλιστα κάνουν "αναδρομή" στο παρελθόν δίνοντας τη δική τους οπτική για τις επιλογές του Τάκη Μελά από το 2012 και μετά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΠΕΙΡΑΙΑ:
 

Η Συντονιστική επιτροπή της εκλογικής περιφέρειας Α΄ Πειραιώς και Νήσων καταδικάζει κατηγορηματικά την ενέργεια του βουλευτή της περιφερείας μαςΠαναγιώτη Μελά να αποστατήσει, χωρίς μάλιστα να παραδώσει την βουλευτική του έδρα στο κόμμα με το οποίο ο κόσμος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον εξέλεξε, με αφορμή τους γνωστούς λόγους που αφορούν στην ψήφιση προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Συντονιστική μας παρακολουθώντας την συμπεριφορά του, είχε ήδη προειδοποιήσει, με την υπ αριθμόν πρωτοκόλλου 3683/ 13-6-2014 επιστολή της, την ηγεσία του κινήματός μας, για τις προθέσεις του.

Από πότε το καλό της πατρίδος λέγεται Παναγιώτης Μελάς;

Παναγιώτη Μελά, την στιγμή που κατάλαβες ότι δεν εκλέγεσαι το 2012, ήρθες σε εμάς τους ΑΝ.ΕΛ. «πουλώντας» την Ν.Δ που σε έκανε βουλευτή την εποχή που έβγαζε στην Α΄ Πειραιώς 4 έδρες, προτάσσοντας αντιμνημονιακό παραμύθι, «πούλησες» στις δημοτικές εκλογές τον Βασίλη Μιχαλολιάκο που σε έκανε βουλευτή και τον γιό σου αντιδήμαρχο ώστε να μπαίνουν στο σπίτι σου 2 μισθοί του Δημοσίου, «πούλησες» και τον ιδεολόγο Πάνο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ. εκφράζοντας δήθεν μεγάλη αγωνία για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας, με τελικό σου στόχο να προσπαθήσεις και πάλι να εκμεταλλευτείς την κατάσταση για το προσωπικό σου συμφέρον.

Αλίμονο στους επόμενους που έχουν σειρά να «πουλήσεις» οι οποίοι, διαφαίνεται καθαρά, ποιοἰ ακριβώς θα είναι……

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Μελάς: "Έφυγα εξαιτίας των ψεμάτων και των κακοηθειών των ΑΝΕΛ" (HXHTIKO)

Παναγιώτης Μελάς: "Το σκέφτομαι για επιστροφή στη ΝΔ" (ΗΧΗΤΙΚΟ)