Δείτε τι απάντησε η Καινούργιου για το καπέλο και το “άλογο”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Θα σας εξηγήσω τους λόγους που δεν έβγαλα το καπέλο...»

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτό που κάνατε φίλοι σε ένδειξη συμπαράστασης μετά από το κράξιμο που έχω φάει» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου καθώς όλοι οι παρουσιαστές της εκπομπής βγήκαν με καπέλα στην έναρξη της εκπομπής.

«Θέλω να σας πω και το εξής, ότι μία κυρία δεν βγάζει ποτέ το καπέλο της, ούτε μέσα στην εκκλησία, γι'αυτό και δε το βγαλα και εγώ στις δηλώσεις» είπε στην έναρξη του «Όλα παίζουν» η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε λίγο αργότερα...

«Θέλω να απαντήσω. Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ που με είπε άλογο γιατί όταν λες μια γυναίκα αλόγα δεν είναι θετικό; Δεύτερον ευχαριστώ πάρα πολύ Άρη μου που είπες ότι είπε 20 αλλά είμαι 30, θα γίνω τον Μάιο. Θα σας εξηγήσω τους λόγους που δεν έβγαλα το καπέλο, γιατί είχαν δίκιο σε αυτό που είπαν ότι θα έπρεπε να το είχα βγάλει. Είχα βάλει αυτές τις αφέλειες. Αυτές οι αφέλεις ήταν ψεύτικες και ήταν κολλημένες πάνω στο καπέλο. Δηλαδή ουσιαστικά το καπέλο τις στερέωνε, αν έβγαζα το καπέλο θα έβγαιναν και οι αφέλειες και θα χαλούσε η έκπληξη. Να το πω γιατί πραγματικά, όντως μου έκανε σκια και ο Γιώργος που τον αγαπώ και με έχει στηρίξει τόσες φορές. Πάντως όλη μου η καμπάνια είχε κόνσεπτ το καπέλο και για αυτό και το κράτησα»

Πηγή: zappit.gr

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: 

[iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/hfYL4fxSbfY" frameborder="0" allowfullscreen ]