Κατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Κοκλώνη: «Έναν άντρα σαν εσένα θέλω να παντρευτώ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν την Τρίτη 25/1 ο Νίκος Κοκλώνης. Όπως μάλιστα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, οι δυο τους είδαν μαζί τη συνέντευξη, αφού λόγω της κακοκαιρίας και του χιονιά, φιλοξενήθηκε για δύο ημέρες στο σπίτι του.

Η παρουσιάστρια λοιπόν αποκάλυψε την αντίδραση του καλού της φίλου και παραγωγού όσο έβλεπαν τη συνέντευξή του, όταν μεταδόθηκε το απόσπασμα στο οποίο μιλούσε για το το θέμα υγείας που αντιμετώπισε.
Δεν γνώριζα για το θέμα υγείας του, νομίζω το ήξερε μόνο ο Τρύφωνας και μάλιστα, όταν παιζόταν το απόσπασμα, τον κοιτάω και είχε βουρκώσει. Μίλησε πάρα πολύ ωραία αλλά έχω ένα παράπονο από τον Νίκο.

Καθόμουν δίπλα του και όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης αν πιστεύει ότι κάποιος από τους φίλους του θα πούλαγε το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει οικονομικά και λέει “ναι μόνο τη Βίκυ Σταυροπούλου”.

Του λέω “τι λες ρε; Δεν θα πούλαγα εγώ το αυτοκίνητό μου; Δεν θα έκανα τα πάντα;”. Κι εγώ θα το έκανα. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει στηρίξει όχι μόνο επαγγελματικά και είναι φίλος σου και σε άλλα θέματα, εκεί αλλάζει όλο.

Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει την απόλυτη επιτυχία και έχει ζήσει και το να μην έχει ένα ευρώ. Εκεί φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι.

Τέλος, αποκάλυψε και εναν χιουμοριστικό διάλογό τους: “Να δείτε πώς έκανε με τα χιόνια, βγήκε έξω τα έσπρωχνε… Του λέω “ρε Νίκο, θέλω έναν άντρα σαν κι εσένα να παντρευτώ”. Λέω έναν τέτοιο θέλω”.

Δείτε το βίντεο: