Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: O «Εθνικός Σταρ» καταγγέλλει τον σύντροφό του για ξυλοδαρμό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, γνωστός σε όλους ως «Εθνικός Σταρ», είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στο παρελθόν λόγω της εκκεντρικής του προσωπικότητας.

Ο εν λόγω ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι άλλαξε το όνομά του σε Αντρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Τσαμούντ Αλης.

Ο Εθνικός Σταρ τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει επικεντρωθεί στην προσωπική του ευτυχία έχοντας βρει τον έρωτα στα μάτια του αγαπημένου του Στέφανου, με τον οποίο πρόσφατα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Θέλω να συστηθώ στον κόσμο. Είμαι ο Εθνικός Σταρ, Ανδρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης. Το επώνυμό μου έχει αλλάξει. Έχασα τη μητέρα μου. Η γιαγιά μου με μεγάλωσε από έξι ημερών. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί. Με υιοθέτησε δυο χρόνια πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ένα τεράστιο πένθος. Πέρασα τραγικά.

Ο Στέφανος για μένα έκανε το εξής… Χωρίς να το καταλάβω με πήρε από το μνήμα της μάνας μου και με πήγε ένα βήμα πιο κει. Ο Στέφανος έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά και ένα περίεργο χαρακτήρα. Πάντα τα είχε. Τον αγάπησα και τον έβαλα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τη μητέρα μου. Η γιαγιά του Στέφανου με αγκάλιασε. Η μητέρα του Στέφανου έβγαλε ένα πρόσωπο απέχθειας για μένα. Όλα αυτά θα απαντηθούν, δε θα μείνουν έτσι. Εγώ έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά από τον σύζυγό μου, αλλά.. τον λατρεύω. Είναι πολλά χρόνια μικρότερος μου. Δεν έχει καμία σημασία αυτό».

Ο έρωτας τους όμως φαίνεται πως έληξε άδοξα. Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος σε ένα live που είχε κάνει στα social media μαζί με το σύζυγό του, λογομάχησαν άσχημα, με τον Εθνικό Σταρ κατηγορεί τον σύντροφό του για ξυλοδαρμό. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πώς θα κάνει αγωγή εναντίον του.