Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τη φιλία του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του OPEN.

O δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε: «Από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου».

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς», συνέχισε.

«Εγώ δεν ξέρω. Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή», κατέληξε ο τραγουδιστής, σημειώνοντας πως κατάχρηση εξουσίας δεν υπάρχει μόνο στο τραγούδι και στο θέατρο.