Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Μπορεί να κάνει χειρουργείο ακόμα και σήμερα, αλλιώς θα πεθάνει»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει»

Σοβαρή φαίνεται πως είναι η κατάσταση του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, σήμερα θα είναι απών στη δίκη του, καθώς μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο από τις φυλακές Κορυδαλλού, με ελαφρύ εγκεφαλικό. Μιλώντας στον ALPHA, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε πως δεν αποκλείεται ο Πέτρος Φιλιππίδης να υποβληθεί σε χειρουργείο ακόμα και σήμερα, αλλιώς –όπως είπε– μπορεί να πεθάνει.

«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο».

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για να βγει. Υπέγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει» σημείωσε.

Πηγή: newsbreak.gr