Τραγική η κατάσταση του Φιλιππίδη εξαιτίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 29/4 ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση του ηθοποιού μέσα στη φυλακή αλλά και στο πώς συνδέεται σε αυτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ενώ δύσκολες ώρες βιώνει και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.
Πώς συνδέεται η τραγική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «Η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι μια πράξη μη σύννομη. Εάν δεν υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα ο ανακριτής θα έπρεπε να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς κανένα περιοριστικό όρο. Είναι τραγικές οι στιγμές που ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όχι μόνο επειδή ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει ομολογήσει, το πιο επαχθές αδίκημα, τη δολοφονία της συζύγου αλλά όταν σου περιορίζουν την ελευθερία, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό», είπε μεταξύ άλλων.
Η αντίδραση του ηθοποιού στο άκουσμά της αναστολής του πλειστηριασμού του σπιτιού του Πριν λίγα σχεδόν εικοσιτετράωρα, έγινε γνωστός πως ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό ανεστάλη. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης 28/4 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα μετέφερε την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού, μετά από κουβέντα που είχε με τον συνήγορο υπεράσπισής του, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο επί του θέματος.
Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο πως: «Ποιος τυφλός δεν χαίρεται που βλέπει το φως του;», μετά τα νέα που έμαθε για το σπίτι του. Όπως σημείωσε μάλιστα ο ποινικολόγος, επειδή βρισκόταν σε δίκη, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την εξέλιξη, και προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής του νέου πλειστηριασμού.