ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΣΟΚ για τον Αίαντα Μανθόπουλο: Στα δικαστήρια για σεξουαλική παρενόχληση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εμφάνισή του ήταν σίγουρα μεγάλη έκπληξη. Ίσως μεγαλύτερη και από το νέο του look.

Τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε. Η αλλαγή του αν μη τι άλλο εντυπωσιακή, για να μην πούμε σοκαριστική. Με μακριά μαλλιά αλλά κι ένα “παγωμένο” χαμόγελο εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του ξαδέλφου του Μανούσου Μανουσάκη “Ουζερί Τσιτσάνης” μαζί με τη Λίνα Σακκά. Πραγματικά αγνώριστος! Καμία σχέση με τον ζεν πρεμιέ που θυμόμαστε από τη θρυλική σειρά “Δυο ξένοι”, όπου υποδύθηκε τον... αντίζηλο του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου που “πολιορκούσε” την καρδιά της Εβελίνας Παπούλια.

Κατηγορίες-σοκ

Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, η πρώτη μεγάλη σχέση του ήταν με τη Miss Young 1994 Αγάπη Ασπρίδου και στη συνέχεια μπαίνει στη ζωή του το μοντέλο Δέσποινα Παπαθανασίου. Γνωρίζονται σε ένα πάρτι σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου και ζουν μια θυελλώδη σχέση, η οποία φτάνει στο τέλος της με επεισοδιακό τρόπο. Πριν από το χωρισμό γεννιέται όμως το παιδί τους, ένα αγόρι και το (πρώην πλέον) ζευγάρι οδηγείται στα δικαστήρια με κατηγορίες που αφήνουν την κοινή γνώμη με το στόμα ανοικτό! Ο ζεν πρεμιέ που τρέλαινε τις γυναίκες κατηγορήθηκε (όπως και η μητέρα του) από την πρώην σύντροφό του για σεξουαλική παρενόχληση του παιδιού τους. Το απόλυτο σοκ! Εκείνος απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ στα δικαστήρια ακούστηκαν πολύ σκληρά λόγια. Η διαμάχη τους κράτησε εφτά ολόκληρα χρόνια και γινόταν συχνά πρωτοσέλιδη, μέχρι που τελικά ο ηθοποιός αθωώθηκε!

Όμως το κακό είχε γίνει και οι πόρτες για εκείνον άρχιζαν σιγά-σιγά να κλείνουν παρότι όλοι τον θεωρούσαν σπουδαίο ταλέντο. Τα φώτα είχαν σβήσει και η καριέρα του ουσιαστικά τερματίστηκε. Εκείνος δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει για καριέρα. Αυτό που τον είχε πειράξει πιο πολύ απ' όλα, όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ της εποχής, ήταν ότι δεν μπορούσε σε όλη τη διάρκεια της διαμάχης να δει τον πρωτότοκο γιο του, αφού η Παπαθανασίου πέτυχε να απαγορευτεί οποιαδήποτε επαφή πατέρα και παιδιού.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: athensmagazine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Μενεγάκη: Η sexy φωτογραφία της που "ΚΟΛΑΣΕ" το twitter!

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ηθοποιός με μώλωπες και αίματα - Τι συνέβη;;;

Ελισάβετ Κωνσταντινίδη: Mε ΑΥΤΟΝ τον ηθοποιό ήταν παντρεμένη! (φωτο)