Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλάει για την χειρότερη φάση της ζωής του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο τραγουδιστής «συγκλονίζει» με τις δηλώσεις του...

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, μετά τον χαμό του αδερφού του, τα οικονομικά και τα ψυχολογικά προβλήματα, που αντιμετώπιζε, είναι πια στην καλύτερη του φάση και αποφάσισε να μιλήσει, για όλα.

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι το 2004 είχε ανοίξει συναιτερικά με φίλους του ένα cafe bar, αλλά λόγω υποχρεώσεων του στο τραγούδι αναγκάστηκε να αποσυρθεί και έχασε πολλά λεφτά, λόγω κρίσης, αλλά παρ'όλα αυτά συνέχισε ως μέτοχος..

Συγκεκριμένα δήλωσε πώς: Με ενθουσίαζε η προοπτική να φτιάξω έναν όμορφο χώρο, που θα έπαιζε ωραίες μουσικές. Μου έβαλαν την ιδέα οι φίλοι μου και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα... Κάποια στιγμή, λόγω της μουσικής, αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από το μαγαζί.

Αυτή η απομάκρυνση, σε συνδυασμό με την κρίση, έφερε μια πτώση. Βέβαια, εξακολουθούσα να είμαι μέτοχος και, όπως καταλαβαίνεις, αυτό μου κόστισε πολύ. Ήταν μια οικονομική καταστροφή για μένα. Τότε συνέπεσαν και διάφορα άσχημα πράγματα μαζεμένα και μαζί με αυτά έπεσαν οι άμυνές μου».

Επίσης, μίλησε και για την περίοδο, που είχε ψυχολογικά και πέρασε και κατάθλιψη και είπε πώς: «Πέρασα ένα σοκ κι έβλεπα κάποιους γιατρούς από ένα νοσοκομείο. Έπεσα ψυχολογικά και πέρασα μια φάση κατάθλιψης. Ευτυχώς, όλο αυτό κράτησε μόνο ενάμιση χρόνο. Μέσα από τη στήριξη φίλων και ανθρώπων που στάθηκαν πολύ κοντά μου βρήκα τη δύναμη να το ξεπεράσω.

Έφτασα στα όριά μου, αλλά, όπως λέει και ο Νίκος Καζαντζάκης: "Αν δεν φτάσεις στο χείλος του γκρεμού, δεν βγάζει η πλάτη σου φτερά για να πετάξεις''. Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά δεν έπεσα».

Πηγή: apospasma.gr