Αποκλειστικό: Κομμένη η λέξη καφές από την ελληνική τηλεόραση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η καθημερινότητα είναι γεμάτη ερωτικά σκάνδαλα της showbiz, εξόδους και φόρους. Ναι καλά ακούσατε.

Αν και είναι βαρετό να παρακολουθεί κανείς τον μαραθώνιο φόρων που καλούμαστε να πληρώσουμε, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν πρέπει να μας διαφεύγουν.

Άντε να δεχτώ ότι θα μας κόψουν το τσιγάρο (που σιγά μην το κόψουμε), ότι θα μας στερήσουν και το ηλεκτρικό τσιγάρο (ναι με γεύση κεράσι, τέλειο), ακόμα να δεχτώ ότι θα μειώσουμε και το ένα-δυο ποτηράκια κρασί (ειδικά εκείνο το ρουμπινί που έπινα φέτος στην Τήνο), αλλά και τον καφέ;

 

Φίλος μου που έχει trendy καφέ με ενημέρωσε ότι από τις αρχές του νέου χρόνου, η τιμή του καφέ ανεβαίνει. Με αυξήσεις που μπορεί να αγγίξουν και το 50% ανά καφέ. Σκιάχτηκα, τρόμαξα και έκανα μια επαγωγική σκέψη: με τέτοιες αλλαγές δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε καν την λέξη καφές. Πώς θα ήταν η ζωή μας δηλαδή; Εκτός ότι δεν ανοίγει το μάτι με τίποτα κάποιες εκπομπές θρύλοι θα άλλαζαν τίτλο.

Ο Πρωινός Καφές θα γίνονταν απλά Πρωινός. Ο Καφές με την Ελένη ίσως άλλαζε το όνομα του ως στης Ελένης. Και η τωρινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» για να διατηρούσε το τσαχπίνικό του τίτλου θα γίνονταν «Φτιάξε με να στα πω».

Και τα ιστορικά σήριαλ; Δηλαδή πως θα λέγονταν το «Καφέ της Χαράς»; Ως μόνο της Χαράς δεν θα στέκονταν γιατί θα παρέμβαινε σε άλλες απολαύσεις.. Για αυτό ο τίτλος θα ήταν «Ο Φόρος της Χαράς» και όλοι θα το έπιαναν το υπονοούμενο.

Αυτή η εκπομπή που δεν θα χρειάζονταν να αλλάξει θα ήταν η παλιά εκπομπή του μουσικολόγου Λάμπρου Λιάβα. Θα παρέμενε ως «Καφέ Αμάν» για να φαίνεται ότι για να πιείς καφέ σε αυτή την χώρα πρέπει να πεις και Αμάν...Βοήθεια μας και Χρόνια Πολλά

Πηγή: gossip-tv.gr