BLUE CAFÉ 43: Μια μοντέρνα καφετέρια στην Παλαιά Κοκκινιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μια καφετέρια που γνωρίζει από ποιότητα και εκλεκτά χαρμάνια

- Συνεργάζεται με την πασίγνωστη επωνυμία καφέ HAUSBRANDT

- Προσφέρει ζύμες με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το BLUE CAFÉ 43 βρίσκεται στην Παλαιά Κοκκινιά, επί της οδού 25η Μαρτίου. Πρωταγωνιστικά συστατικά του καταστήματος αυτού είναι το εξαιρετικό χαρμάνι καφέ που προσφέρει και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Ο χώρος μοντέρνος, με μικρά τραπεζάκια και πολύχρωμα κάδρα να τον στολίζουν.

Ο καφές που προσφέρει είναι της επωνυμίας HAUSBRANDT.  Στο Hausbrandt, η παράδοση και η εμπειρία συμπληρώνονται μεταξύ τους με τεχνολογικές γνώσεις και καινοτομία για να δημιουργήσουν μια βαθιά και αυθεντική κουλτούρα καλού καφέ. Πρόκειται για αρωματικό καφέ που αποπνέει όλη την κουλτούρα του Ιταλικού Espresso· κλασικό και γεμάτο χαρμάνι με αρώματα μπαχαρικών.

Καθημερινά ψήνει ποικιλία σε ζύμες. Ορισμένες από αυτές είναι δια χειρός Γιάννη Λουκάκου. Ο Chef Γιάννης Λουκάκος δημιούργησε δύο μοναδικά προϊόντα, για καταστήματα που ενδιαφέρονται για ανώτερης ποιότητας προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα, παραδοσιακή μπουγάτσα Σερρών και χειροποίητη ζαμπονοτυρόπιτα με καπνιστό μπέικον εν ελλάδι creta farm, μοτσαρέλα, παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 25ης Μαρτίου 43, Πειραιάς

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4203233