Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βέφα Αλεξιάδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Βέφα Αλεξιάδου που μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών έχασε και τις δύο κόρες της!


Η μαγείρισσα καλείται να βρει το κουράγιο για να αποχαιρετήσει την Άντζυ, αλλά και να σταθεί σαν μάνα στις εγγονές της.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 54χρονη άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων της Αθήνας, νικημένη από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα, λόγω της ασθένειάς της, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία της αδερφής της, Αλεξίας, καθώς την επομένη θα έκανε μία χειρουργική επέμβαση.

«Είναι βαρύ για όλους, δεν το συζητώ. Το μάθαμε σήμερα το πρωί! Είναι μεγάλη η οδύνη για όλους και για την Βέφα, λογικό», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Μία» συγγενής της γνωστής μαγείρισσας, η οποία μοίραζε ευχές για την γιορτή της 17χρονης εγγονής της, της Χαράς, λίγες ώρες πριν μάθει τα άσχημα μαντάτα.

Συντετριμμένος είναι και ο σύζυγος της Άντζυς, ο μουσικός Γιάννης Ντόντορος, ο οποίος εμφανιζόταν σε κάποιες εκπομπές της Βέφας, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας. Όσο η αγαπημένη του έδινε την άνιση μάχη, εκείνος στεκόταν στο πλευρό της. Μάλιστα, όπως είχε πει η ίδια η Βέφα, ο Γιάννης ήταν εκείνος που την στήριξε όταν έχασε τον σύζυγό της, : «με ανακουφίζει το ότι έχω δίπλα του τον Γιάννη. Το βράδυ που πέθανε ο άντρας μου, ήρθε με αγκάλιασε, έκλαιγε μαζί μου και μου είπε “μαμά μην στεναχωριέσαι! Από εδώ και πέρα, εγώ θα είμαι και ο γιος σου και ο άντρας σου”»!

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας για την οικογένεια Αλεξιάδου θα παιχτεί αύριο, Τετάρτη, στις 13:00, στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας. Εκεί, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, η Βέφα Αλεξιάδου θα θάψει το παιδί της…