Νέες τραγικές ώρες για την Βέφα Αλεξιάδου – Τα συγκινητικά λόγια για τον ΘΑΝΑΤΟ της αδελφής της!


Δύσκολες ώρες περνά η Βέφα Αλεξιάδου…

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα πριν από μια περίπου εβδομάδα ήρθε και πάλι αντιμέτωπη με μια μεγάλη απώλεια, αυτή της αδελφής της. Η Βούλα ζούσε στην Αθήνα και εδώ και 1,5 χρόνο περίπου έπασχε από γεροντική άνοια. Έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

Η αδερφή της Βέφας Αλεξιάδου έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών σύμφωνα με όσα είπε στο TLIFE η ίδια και η οικογένεια θα κρατά πάντα ζωντανή τη θύμησή της.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο θάνατός της ήρθε λίγο μετά το χαμό των δυο κοριτσιών της γνωστής τηλεμαγείρισσας, με αποτέλεσμα όλοι να ανησυχήσουν και για εκείνη, οδήγηση την ίδια την Βέφα να γράψει στο προφίλ της στο Facebook τι ακριβώς συνέβη.

“Κάνω μια διευκρίνηση για να ηρεμήσετε φίλες και φίλοι μου και να μην μου τηλεφωνάτε όλες ανήσυχες να δείτε πως είμαι. Είμαι καλά με την ψυχή ήρεμη και γαλήνια. Πριν 7 ήμερες έφυγε από τη ζωή η αδελφή μου, σε ηλικία 81 ετών.

Έζησε μια πολύ όμορφη και άνετη ζωή. Τα δυο τελευταία χρόνια είχε γεροντική άνοια. Έφυγε ήρεμα, ευτυχισμένη, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ή να ταλαιπωρήσει κανέναν. Είχε πολύ καλή περιποίηση από τις δυο κόρες της και τις δυο εγγονές της, κάτι που εύχομαι σε όλους-ες. Το καλά στερνά είναι μεγάλη ευχή και η αδελφή μου τα είχε, γιατί ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με μια καρδιά γεμάτη αγάπη για τους ανθρώπους γύρω της και ιδιαίτερα τους αναξιοπαθούντες.

Όλα όσα άλλα διαβάσατε από τους καλοθελητές σε δραματικές περιγραφές δημοσιογράφους δεν ισχύουν. Και εγώ και τα κορίτσια της είμαστε καλά και τη σκεπτόμαστε με γαλήνη και ηρεμία χωρίς πόνο. Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Έτσι κι αλλιώς τα φτερά τα φορούσε και κάτω στη γη”.