ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ: Τα ΚΑΡΦΙΑ για Μενεγάκη-Κορομηλά και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την Πάνια! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό πλατό την Βέφα Αλεξιάδου η οποία μίλησε για τη γεμάτη ανατροπές ζωή της αλλά και τις μεγάλες απώλειες που βίωσε.

Η «εθνική μαγείρισσα», όπως την έχουν χαρακτηρίσει δεν έκρυψε μάλιστα το παράπονο της για τις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάστηκε και δεν της στάθηκαν στον πόνο της…

«Με πονάει που δε με πήραν τηλέφωνο να μου πουν δυο καλές κουβέντες. Ούτε η Ρούλα, ούτε η Ελένη, ούτε η Πόπη. Κανείς! Που έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο. Μόνο η Πάνια. Που όλοι την κατηγορούμε. Που με πήρε η Πάνια και μου είπε τα καλύτερα λόγια. Παρόλο που εμφανίστηκα και όλος ο κόσμος είπε ότι με υποτίμησε και πως δέχτηκα αυτή την υποτίμηση. Όταν ξέρεις ότι έχεις μια αξία, δεν φοβάσαι. Όπου και να πας. Η Πάνια με πήρε και με συλλυπήθηκε για τα κορίτσια μου, το λέω και μπράβο της! Περίμενα και από τις υπόλοιπες παρουσιάστριες μια κουβεντούλα γλυκιά.

Το να με πάρει η Ελένη στο κανάλι, σε αυτό υπεύθυνος είναι ο καναλάρχης, δεν μπορεί να κάνει η Ελένη ό,τι θέλει. Αλλά το να με πάρει να μου πει με το τηλέφωνο μία καλημέρα ή «Τι κάνεις Βέφα; Είσαι καλά; Κλαις;». Έπρεπε να το κάνει.»

{youtube}pNASP_Ce-Ms{/youtube}