Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου με τα λόγια της για την αδικοχαμένη κόρη της…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις ευχές της στον γαμπρό της Βαγγέλη Κιτσάκη, σύζυγο της κόρης της Αλεξίας που πέθανε μόλις στα 44 χρόνια της, θέλησε να στείλει μέσω facebook, η αγαπημένη μας μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου.

Η κ. Βέφα, συγκίνησε σήμερα τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους με το μήνυμά της, γράφοντας μεταξύ άλλων πως "Δεν πεθαίνει ποτέ όποιος αφήνει πίσω του έργο"...

H κ. Βέφα, που δέχθηκε με αξιοπρέπεια και ψυχραιμία, το διπλό χτύπημα της μοίρας να χάσει μέσα σε λίγους μήνες και τις δυο κόρες της έγραψε ευχές στον γαμπρό της αλλά κυρίως ένα μήνυμα για το έργο που άφησε πίσω της η γυναίκα του, η Αλεξία με τα βιβλία της, αλλά και τα δυο παιδιά τους την Χαρά και την Βέφα.

"Δεν παιθαινει ποτε οποιος αφηνει πισω του εργο! Χρονα πολλα Βαγγελη νασαι γερός, δυνατός και να χαιρεσαι τα δυο υπεροχα κοριτσια που σου χαρισε η Αλεξια. Το πιο σημαντικο εργο που αφηνουμε πισω μας! Τα παιδια και τα εγγονια μας! Συνεχιζουμε να ζουμε μεσα απο αυτα. Η Αλεξια αφησε και μια τεραστια κληρονομια στις Ελληνιδες γυναικες. Tο σπουδαιο συγγραφικο της εργο. Συνεχιζει να ζει, μεσα απο αυτο, στις καρδιες ολων αυτων που τη διαβαζουν και χρησιμοποιουν τις υπεροχες συνταγες της.
Χρονια πολλα Βαγγελη καλα κι ευλογημενα. Η Παναγια που γιορταζει σημερα να σκεπει και να προστατευει εσενα και τα κοριτσια σου, τη ΧΑΡΑ και τη ΒΕΦΑ. Σας αγαπω!"

Πηγή: tlife.gr