Tι είναι τα Virtual Sports;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η σχετικά πρόσφατη προσθήκη των Virtual Sports στις διαθέσιμες αγορές των στοιχηματικών εταιριών, έφερε και τη δημιουργία ενός νέου -φανατικού σε αρκετές περιπτώσεις- κοινού. Τα εικονικά αθλήματα είναι διασκεδαστικά, χαρακτηρίζονται από ρεαλιστικό gameplay, ενώ βασικό τους ατού είναι η διαθεσιμότητα. Στις περισσότερες εταιρίες, μπορείτε να τα δοκιμάσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όλη την εβδομάδα, γεγονός που προσφέρει συχνότερες επιλογές για στοιχηματισμό. Παράγοντας «κλειδί» για τους φίλους των «VS» είναι ο ουσιαστικά μηδενικός χρόνος αναμονής (90 sec) αλλά και η διάρκειά τους, που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ξεπερνά τα τρία λεπτά. Η υψηλής ευκρίνειας ζωντανή μετάδοση των αγώνων συμπληρώνουν επαρκώς μαζί με τα ανωτέρω την απάντηση στο ερώτημα «Γιατί να παίξω Virtual Sports».

Πώς θα παίξετε Virtual Sports

Για να παίξει κάποιος Virtual Sports, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει λογαριασμό σε μία στοιχηματική εταιρία, όπως για παράδειγμα η betshop. Η διαδικασία είναι απλή και αρκεί ο παίκτης να κλικάρει στο αντίστοιχο πεδίο με τα Virtual Sports που θα τον μεταφέρει στο πρόγραμμα της ημέρας ανά προσφερόμενο εικονικό άθλημα. Επόμενο βήμα είναι η επιλογή σπορ, ενώ ακολουθεί το ποντάρισμα σε μία ή περισσότερες αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το στοίχημα στα Virtual Sports δεν απαιτείται μεταφορά ποσού, όπως για παράδειγμα χρειάζεται στο καζίνο σε ορισμένες εταιρίες.

Τι παιχνίδια υπάρχουν

Όπως και στα πραγματικό αθλητισμό, έτσι και στον εικονικό… το ποδόσφαιρο αποτελεί τον «Βασιλιά των σπορ», ενώ ακολουθούν σε δημοφιλία το τένις και το μπάσκετ. Το δικό τους κοινό έχουν επίσης οι ιπποδρομίες και κυνοδρομίες, ενώ ανάμεσα στα παιχνίδια που προσφέρονται είναι επίσης η ποδηλασία, τα motorsports, το speedway και οι κούρσες με άρματα.

Virtual Ποδόσφαιρο

Η Virtual Football League (VFL) αποτελεί τη δημοφιλέστερη εικονική λίγκα ποδοσφαίρου και μπορείτε να την βρείτε στις περισσότερες εταιρίες που προσφέρουν Virtual Sports.

Η VFL αποτελείται από 16 ομάδες και κάθε σεζόν διεξάγονται συνολικά 30 αγωνιστικές, οι οποίες χωρίζονται στις εξής φάσεις: «Pre League», «Matchday Loop» και «Post League». Η πρώτη φάση αρχίζει πριν την έναρξη της σεζόν και έχει διάρκεια 2,5 λεπτά. Η δεύτερη φάση που ακολουθεί είναι ουσιαστικά οι αγωνιστικές και κάθε αναμέτρηση έχει διάρκεια 4:35 λεπτά. Τέλος, η 3η φάση έχει διάρκεια 60 δευτερόλεπτα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ξεκινά άμεσα η επόμενη.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ