Πώς να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για διαδικτυακό στοίχημα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκατομμύρια παίκτες παίρνουν καθημερινά την απόφαση να εγγραφούν σε νέους λογαριασμούς διαδικτυακών στοιχημάτων.

Μερικοί από αυτούς αναζητούν να επωφεληθούν από νέες προσφορές παικτών, καλύτερες αποδόσεις ή περισσότερες αγορές και αποφασίζουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο διαδικτυακό στοίχημα.

Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε πώς να εγγράφετε ένα διαδικτυακό στοίχημα καθώς έτσι θα μπορέσετε να διεκδικήσετε όλα τα προνόμια του να είστε νέος παίκτης.

Βήματα εγγραφής

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία:

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο μιας στοιχηματικής εταιρείας

Αφού επιλέξετε την εταιρεία που θέλετε να στοιχηματίσετε, είστε έτοιμοι να ανοίξετε τον πρώτο σας στοιχηματικό λογαριασμό. Απλώς κάντε κλικ σε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο μιας στοιχηματικής εταιρείας ή εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου του πράκτορα στοιχημάτων, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί ή σύνδεσμο Εγγραφή τώρα, Στοιχηματίστε τώρα, Άνοιγμα λογαριασμού ή Εγγραφή για να καθορίσετε ότι θέλετε να ανοίξετε νέο λογαριασμό.

Βήμα 2: Συμπληρώστε μια Φόρμα Εγγραφής

Κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφή για να ανοίξετε έναν λογαριασμό θα εμφανιστεί αυτόματα μια σελίδα εγγραφής, την οποία πρέπει να συμπληρώσετε. Οι πληροφορίες που θα χρειαστεί να παρέχετε εξαρτώνται από τον πράκτορα στοιχημάτων και τη χώρα διαμονής σας. Κάποιες εταιρείες θα ζητήσουν μόνο αριθμό τηλεφώνου και κωδικό πρόσβασης, άλλες μπορεί να θέλουν να συμπληρώσετε περισσότερες λεπτομέρειες. Συνήθως, πρέπει να παρέχετε το όνομά σας, τη διεύθυνση e-mail και τη φυσική σας διεύθυνση. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές και πρέπει να καταχωρηθούν όπως εμφανίζονται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό σας. Οι ιστότοποι στοιχημάτων υποχρεούνται από το νόμο να επαληθεύουν ότι είστε 18 ετών και άνω για να μπορείτε να συμμετέχετε στον τζόγο. Η εισαγωγή της ημερομηνίας γέννησής σας θα τους βοηθήσει να διασφαλίσουν ότι είστε στη νόμιμη ηλικία. Επιπλέον, θα πρέπει να καταχωρίσετε το νόμισμα που χρησιμοποιείτε.

Δώστε σημασία στο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Αυτό θα είναι το κλειδί σας για να συνδέεστε και να αποσυνδέεστε από τη νέα σας πλατφόρμα. Οι στοιχηματικές θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τον κωδικό πρόσβασης που απαιτούν, αλλά συνήθως απαιτείται τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός μείγματος γραμμάτων και αριθμών.

Αποθηκεύστε με ασφάλεια το email που χρησιμοποιήσατε για αυτόν τον λογαριασμό, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασής σας και την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας.

Βήμα 3: Επικυρώστε τον νέο σας λογαριασμό

Τώρα πρέπει να μεταβείτε στον λογαριασμό email σας και να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που σας έχει στείλει η στοιχηματική εταιρεία ή να ελέγξετε για ένα SMS με κωδικό επαλήθευσης. Μετά από αυτό, πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Θα πρέπει να στείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και την απόδειξη διαμονής (λογαριασμός ρεύματος, λογαριασμό τηλεφώνου κ.λπ.) στην υποστήριξη πελατών. Θα απαντήσουν σε λίγες ώρες λέγοντας ότι ο λογαριασμός σας είναι επαληθευμένος και έτοιμος να χρησιμοποιηθεί για κατάθεση και ανάληψη.

Βήμα 4: Κάντε μια κατάθεση και διεκδικήστε το μπόνους σας

Συγχαρητήρια, έχετε πλέον έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό για να απολαύσετε στοίχημα στο διαδίκτυο. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καταθέσετε κάποια χρήματα και να διεκδικήσετε το μπόνους καλωσορίσματος. Συνιστάται να επιλέξετε μια μέθοδο κατάθεσης που δεν έχει χρεώσεις και μπορεί να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Βήμα 5: Ξεκινήστε να τοποθετείτε ένα στοίχημα

Πριν τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα, αφιερώστε λίγο χρόνο εξερευνώντας την πλατφόρμα του αθλητικού σας στοιχήματος. Μπορείτε επίσης να μελετήσετε όσα προσφέρει κάθε εταιρεία όπως για παράδειγμα βοήθεια και συχνές ερωτήσεις για Novibet. Ελέγξτε όλες τις ειδικές αγορές που προσφέρει και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Μάθετε για τα προνόμια σας και τις προσφορές. Καλή τύχη στα στοιχήματα σας!