Exit poll 2014: Θα είναι ενιαίο από τα κανάλια για τις Εκλογές 2014

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενιαίο θα είναι το exit poll με τα αποτελέσματα εξόδου για τις Δημοτικές, Περιφερειακές, καθώς και για τις Ευρωεκλογές, που θα παρουσιάσουν τα τηλεοπτικά κανάλια στις 18 και 25 Μαΐου.

Ειδικότερα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, με στόχο να προσδώσουν εντονότερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον στις εκλογικές αναμετρήσεις της 18ης και της 25 Μαΐου, προσανατολίζονται στη διεξαγωγή ενός από κοινού exit poll.

Για τον πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στις 18 Μαΐου, τα κανάλια θα συγχρηματοδοτήσουν ένα exit poll για το Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής.

Για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καθώς και για τις Ευρωεκλογές, στις 25 Μαΐου, οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μεταδώσουν και πάλι ένα ενιαίο exit poll για το Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, καθώς και ένα που θα έχει διεξαχθεί σε εθνικό επίπεδο για τις ευρωεκλογές.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα του exit poll ανακοινώνονται στις 19.00 ακριβώς, μετά δηλαδή το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, και μεταδίδονται σε ταυτόχρονη μετάδοση από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.