ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Αλλάζει ο Δήμαρχος στην Ύδρα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοβαρό ενδεχόμενο αλλαγής της Δημοτικής αρχής στην Ύδρα ενδέχεται να έχουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, το ενδεχόμενο ο Δήμος Ύδρας να περάσει εκ νέου στα χέρια του πρώην Δημάρχου κ. Κοτρώνη, είναι εξαιρετικά πιθανό.

Σε αυτήν την περίπτωση ο νυν Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης γίνεται αρχικός της μείζονος μειοψηφίας και η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου αλλάζει εντελώς.

Θυμίζουμε ότι ύστερα από ένσταση που κατατέθηκε κατά την εκλογική διαδικασία των Δημοτικών Εκλογών του 2014 και η οποία αναμένεται να τελεσιδικήσει οσονούπω, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και τώρα, ένα χρόνο μετά.

Τις πληροφορίες που φτάνουν στο Piraeuspress.gr ενισχύει η νευρικότητα που επικρατεί στο επιτελείο του Γιώργου Κουκουδάκη και το γεγονός ότι το τελευταίο 15μερο έχει δώσει τόσες συνεντεύξεις όσες δεν έχει δώσει σε ολόκληρη τη ζωή του!

Όπου τηλεόραση, σάιτ, ραδιόφωνο, εφημερίδα, με θέμα την Ύδρα, πρώτη μούρη ο Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης. Άραγε στόχος είναι να ασκηθεί κάποιου είδους πίεση ή εντελώς συμπτωματικά αποφάσισε ο Γιώργος Κουκουδάκης να γίνει "σταρ" ποζάροντας σε όλα τα ΜΜΕ, τοπικά αλλά και πανελλαδικά;;;

Ερώτημα: Αυτές οι συνεντεύξεις κοστίζουν τίποτα στο Δήμο Ύδρας;;; Γιατί το να τρέχει μια πληρωμένη καμπάνια που προβάλλει το νησί το αντιλαμβανόμαστε, αλλά να τρέχουν καμπάνιες που προβάλλουν το Δήμαρχο, δε συνηθίζεται...

Εμείς δεν πιστεύουμε πάντως ότι διατίθενται δημοτικά κονδύλια για την παρουσία του Δημάρχου Ύδρας στα ΜΜΕ!

Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι και θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις...