Ύδρα – Εκλογές 2023: Στο πλευρό της Δόμνας Ανδριανόπουλος & Αναστόπουλος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα νησιά του Αργοσαρωνικού περιοδεύει η Πειραιώτισσα Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφια Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε την προσεγγίζουν ολοένα και νέοι υποστηριχτές… «επώνυμοι» και μη!

Μεταξύ αυτών και δυο σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες, ο ένας στην κεντρική πολιτική σκηνή και στον Πειραιά και ο άλλος στην αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στην Ύδρα.

Πρόκειται για τον πρώην Υπουργό και Δήμαρχο Οικονομικών Ανδρέα Ανδριανόπουλο, γόνο της γνωστής πειραιώτικης οικογένειας, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα της Δόμνας Μιχαηλίδου σθεναρά!

Αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας - ο οποίος προσφάτως αθωώθηκε πανηγυρικά από τις δήθεν κατηγορίες που του προσάψαν παλαιότερα - Κώστας Αναστόπουλος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στην αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού.

Στην παρέα τους επίσης η Αντιπρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Σούλα Λεωτσάκου και ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Δόμνας Μιχαηλίδου Κώστας Παρλαβάντζας.

Σε ότι αφορά τα παραπολιτικά νέα της εκλογικής περιφέρειας Α Πειραιά και Νήσων, μαθαίνουμε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης «δίνει» και Δόμνα Μιχαηλίδου, όταν του ζητούν γυναίκα υποψήφια, όπως μας μεταφέρουν αξιόπιστες πηγές από την Ύδρα!

Όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν στην όμορφη Ύδρα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα νίκης για τις κάλπες της Κυριακής 21 Μαΐου!

Διαβάστε επίσης:

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Είμαι Ολυμπιακός μέχρι το κόκκαλο!»

Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Καθοριστική η παρέμβαση της Δόμνας Μιχαηλίδου για την επιβίωση του Γηροκομείου Πειραιά»