Υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας ο Διευθυντής Χειρουργός Παναγιώτης Μανίκης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το PP ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεταξά Παναγιώτης Μανίκης, με μεγάλη προσφορά στα ζητήματα υγείας της Ύδρας και τη λειτουργία του Νοσοκομείου του Νησιού, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας.

Πλέον αλλάζει όλο το εκλογικό σκηνικό, καθώς η αναγνωρισιμότητα και η αγάπη των Υδραίων στο πρόσωπο του Παναγιώτη Μανίκη, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία έργου από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Κουκουδάκη, διαμορφώνει μια εντελώς νέα κατάσταση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του νέου δημοτικού συνδυασμού της Ύδρας που πολύ σύντομα θα μας πληροφορήσει για το όνομά του και για τις περαιτέρω θέσεις και δράσεις του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μανίκη για το Δήμο της Ύδρας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!

Με απόλυτο Σεβασμό στην Ιστορία της Ύδρας και επιθυμώντας, να συμμετάσχουμε ενεργά στην ουσιαστική βελτίωση της ζωής στο νησί μας και της περαιτέρω ανάπτυξής του σε όλους τους τομείς, δηλώνουμε την πρόθεσή μας να κατέλθουμε στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας τον Δήμο Ύδρας.

Στον υπό σύσταση Δημοτικό Συνδυασμό, που στηρίζεται από ανθρώπους εγνωσμένου κύρους, θα ηγηθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος, ο Υδραίος Γιατρός Παναγιώτης Μανίκης.

Παρακινούμενοι δε, από την θέληση των πολιτών για ανανέωση της υπάρχουσας κατάστασης και αλλαγή πλεύσης στην κατεύθυνση του Δήμου Ύδρας, καλούμε όλες και όλους τους Συμπατριώτες και Φίλους, να πλαισιώσουν ενεργά την προσπάθειά μας αυτή, που θα δώσει νέα πνοή και ώθηση στην εξέλιξη του ιστορικού και αγαπημένου μας νησιού.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Μανίκης