ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπαίνει μπροστά και πάλι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στο Δημαρχείο Πειραιά

- Παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Βαγγέλης Μαρινάκης is back και φαίνεται αποφασισμένος να «το πάρει πάνω του» και αυτή τη φορά ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του 2019!

Σε συνάντηση στελεχών του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στηρίζει τη δημοτική παράταξη - δημιούργημα άλλωστε του οποία είναι - και έδωσε το σύνθημα για το ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προσπάθησα να βοηθήσω την Δημοτική Αρχή με όλες μου τις δυνάμεις και σε όλα τα επίπεδα. Στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος μέσω παρεμβάσεων στο πράσινο, με την κατασκευή και επισκευή πλατειών, αθλητικών χώρων, παιδικών χαρών αλλά και στον πολιτιστικό τομέα με σειρά εκδηλώσεων που άφησαν ισχυρό στίγμα. Παράλληλα, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην καθημερινή στήριξή μας στο φιλανθρωπικό έργο της ΚΟΔΕΠ και φυσικά της Μητρόπολης Πειραιά, σε κάθε προσπάθεια της οποίας είμαστε και θα είμαστε αρωγοί».

Ενώ διευκρίνισε ότι «όλες αυτές τις δράσεις τις δρομολόγησα για να συνδράμω έμπρακτα στο έργο της Δημοτικής Αρχής χωρίς να περιμένω κανένα προσωπικό όφελος ή αντάλλαγμα. Χωρίς να έχω καμία δουλειά ή δοσοληψία με την οποία να υπάρχει εμπλοκή του Δήμου. Μοναδικό μου κίνητρο η αγάπη μου για τον Πειραιά».

Ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι:

«Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι παρά τα σενάρια που καλλιεργούν κάποιοι, δεν επιθυμώ να έχω καμία επιπλέον δραστηριότητα στην Ελλάδα και τον Πειραιά. Είναι αυτονόητο ότι το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον για τον συνδυασμό μας, που τον θεωρώ άλλωστε και δικό μου δημιούργημα.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» επιστρατεύει το πιο γερό του χαρτί 6 μήνες περίπου προς τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει καλά ότι και αυτή τη φορά το εγχείρημα δε θα είναι εύκολο, καθώς η «δημοτική ομάδα» δεν τα έχει πάει και τόσο καλά...

Όπως γνωρίζει επίσης ότι η δική του παρουσία στο πεζοδρόμιο και τις λαϊκές θα κάνει τη διαφορά, όπως και στις Δημοτικές Εκλογές του 2014.

Με αυτή του την παρέμβαση είναι δεδομένο ότι σταματά ή προλαβαίνει ενδεχόμενες διαρροές δυσαρεστημένων στελεχών και δίνει το σήμα για ολική ανατροπή του κλίματος δυσαρέσκειας που επικρατεί στον Πειραιά για τη Δημοτική Αρχή Μώραλη.

Άλλωστε είναι ο μόνος που με δικά του χρήματα έχει συνδράμει στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των Πειραιωτών, με μια σειρά παρεμβάσεων στις οποίες αναφέρθηκε και ο ίδιος στο λόγο του.

Σαφώς και η φυσική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη δίνει αέρα νίκης και σημαντικό πλεονέκτημα στη Δημοτική Αρχή, το «πολιτικό παιχνίδι» στον Πειραιά αποκτά άλλο ενδιαφέρον, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να «σκάσει» και υποψηφιότητα με άρωμα ΝΔ!