ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η ΝΔ δίνει στήριξη τις επόμενες μέρες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στον Πειραιά ενόψει Δημοτικών Εκλογών

- Ο «εκλεκτός» της ΝΔ για το Δήμο Πειραιά ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες

- Όλο το παρασκήνιο για την επιλογή του «εκλεκτού»

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Piraeus Press, η ΝΔ έχει επιλέξει το πρόσωπο το οποίο θα στηρίξει ως υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του 2019.

Μετά από διάστημα ενός μηνός περίπου, φαίνεται πως «κλείδωσε» ο «εκλεκτός» της Πειραιώς και αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως όλα δείχνουν, οι προβλέψεις του Piraeus Press θα επιβεβαιωθούν και ως προς αυτό το πρόσωπο!

Βέβαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο «εκλεκτός» της Πειραιώς και όλο το επιτελείο της ΝΔ που ασχολείται με τις Δημοτικές Εκλογές, γνωρίζει ότι η μάχη θα είναι δύσκολη στο Λιμάνι, ιδίως δε μετά και τη χθεσινή παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τάχθηκε εκ νέου και αρκετά δυναμικά υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Για αυτόν ακριβώς το λόγο επιλέχθηκε πρόσωπο με χαμηλό προφίλ, προκειμένου να υπάρξει μια ομαλή προεκλογική περίοδος και αγαστή συνεργασία μετά τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, καθώς αναμένεται να μην πιάσει καμία δημοτική παράταξη το πολυπόθητο 50% συν 1, ελέω απλής αναλογικής.

Στόχος της Πειραιώς είναι να συσπειρώσει τα στελέχη της παράταξης «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου και να επιδιώξει μια αξιοπρεπή παρουσία, που θα την οδηγήσει στο δεύτερο γύρο των Εκλογών.

Όλα αυτά βέβαια, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανακοινώσει το δικό του υποψήφιο Δήμαρχο για τον Πειραιά.