ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκρηξη σε εστιατόριο με δεκάδες ΝΕΚΡΟΥΣ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έκρηξη βόμβας μολότοφ προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 18 ανθρώπων και τον τραυματισμό έξι σήμερα, σε εστιατόριο του Καΐρου, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ένας από τους αξιωματούχους δήλωσε ότι δράστης της επίθεσης είναι ένας εργαζόμενος που είχε απολυθεί από το εστιατόριο που βρίσκεται στη συνοικία Αγκούζα, στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι οι νεκροί από την επίθεση ανέρχονταν σε 18, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς. Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε ότι η επίθεση σημειώθηκε σε ντισκοτέκ και ότι οι νεκροί είναι 12.

Ισλαμιστές μαχητές έχουν αναλάβει την ευθύνη για επιθέσεις με βόμβες και πυροβολισμούς στην Αίγυπτο, με τις περισσότερες να έχουν σημειωθεί εναντίον μελών των υπηρεσιών ασφαλείας από τότε που ο στρατός ανέτρεψε τον ισλαμιστή πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, ηγετικό στέλεχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, το 2013 έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την άσκηση της εξουσίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή σπουδαίος Έλληνας συνθέτης!

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την καταγωγή της που κανείς δεν γνώριζε!