ΦΡΙΚΗ: 68χρονη κανίβαλος σκότωσε και μαγείρεψε 11 άτομα!


Ονομάζεται Ταμάρα Σαμσόνοβα, είναι 68 ετών και μόνο μια καλοκάγαθη γριούλα δεν είναι! Η γυναίκα αυτή είναι ύποπτη για τις δολοφονίες 11 ανθρώπων στην Ρωσία!Στο τελευταίο θύμα της του έκοψε το κεφάλι και το έκρυψε σε μια κατσαρόλα! Μάλιστα, κα΄μερα ασφαλείας έχει καταγράψει την σκηνή που η γυναίκα μεταφέρει το κεφάλι του θύματος. Η 68χρονη ήταν τόσο αφοσιωμένη στο αιματηρό της έργο που κρατούσε ημερολόγιο!

Η Ταμάρα Σαμσόνοβα, όχι μόνο σκότωνε τα θύματά της αλλά και τα έτρωγε!

Την συνέλαβαν τπν περασμένο μήνα όταν βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στην γειτονιά της.

Η Σαμσόνοβα ομολόγησε την δολοφονία της 79χρονης Βαλεντίνας Ουλάνοβα την οποία φρόντιζε και χρησιμοποίησε ένα σιδεροπρίονο για να την κομματιάσει.
Μετέφερε κάποια από τα μέλη της άτυχης γυναίκας σε πλαστικές σακούλες και έβαλε το κεφάλι της σε μια κατσαρόλα και το κατέβασε στο ισόγειο του σπιτιού της.
Ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν βρεί το κεφάλι της γυναίκας το οποίο εικάζουν ότι πέταξε στα σκουπίδια.

Το βίντεο με την αδίστακτη γυναίκα έδωσε στην δημοσιότητα η MailOnline και δείχνει την ηλικιωμένη να κατεβαίνει τις σκάλες και να βγαίνει στον δρόμο με την κατσαρόλα στα χέρια.

Όταν η αστυνομία εισέβαλλε στο σπότι της 68χρονης βρήκε το ημερολόγιό της το οποίο ήταν γραμμένο σε τρεις γλώσσες και μεσα σε αυτό περιέγραφε άλλες 10 δολοφονίες σε περίοδο 20 ετών.
Αυτό που ψάχνουν επίσης είναι αν διασταυρώσουν αν όπως περιγράφει στο ημερολόγιό της έτρωγε κιόλας τα θύματά της!

Οι γείτονές της έβλεπαν κατά καιρούς νέους άνδρες ή γυναίκες τους οποίους φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της. Και σύμφωνα με την αστυνομία κάποιοι από αυτούς είναι αγνοούμενοι!

πηγη: DailyMail