Σεξ και βία στο προεκλογικό σποτ που απαγορεύτηκε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απέσυρε, το κοινοβούλιο της Δανίας, ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων το οποίο προοριζόταν ως προεκλογικό σποτ για την κινητοποίηση των νέων ανθρώπων ώστε να μεταβούν στις κάλπες και να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές.

Το βίντεο είχε τίτλο «Voteman» (Ψηφοφόρος) και ο ομώνυμος σούπερ ήρωας, ο οποίος κάνει ομαδικό σεξ με πέντε γυναίκες, προσπαθεί να πείσει τους νέους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, χτυπώντας τους.

Το... όχι και τόσο κατάλληλο βίντεο αναρτήθηκε τη Δευτέρα στο λογαριασμό του Κοινοβουλίου της Δανίας στο Youtube αλλά και στο Facebook.

Ωστόσο, οι... περίεργες σκηνές και το ύφος του βίντεο φάνηκε να... ξενίζει στους Δανούς βουλευτές που έσπευσαν να το εξαφανίσουν μία ημέρα μετά. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Βουλής, Μόουνς Λίκετοφτ ανέφερε πως ήταν «πολύ πιο σοβαρό και προσβλητικό από ό,τι σχεδιαζόταν να είναι και ότι απευθυνόταν με ταπεινωτικό τρόπο στους νέους».

Σημειώνεται πως ο αφηγητής του βίντεο εξηγεί πως ο Voteman ήταν ένας άνθρωπος που στο παρελθόν δεν ψήφιζε και έχανε τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή του για σοβαρά ζητήματα.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά στο να... ευαισθητοποιήσει τους πάντες να ψηφίσουν.

{YouTube}gT4lhERDZ8s{/YouTube}


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.