Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2%

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται και στην παράσταση νίκης ενώ στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έχει προβάδισμα ο Α. Σαμαράς, σύμφωνα με έρευνα της Pulse RC


Προβάδισμα δύο μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το τέταρτο μέρος της κυλιόμενης δημοσκόπησης της Pulse RC για τις ευρωεκλογές, που δημοσιεύεται την Πέμπτη στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Το Ποντίκι.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται και στην παράσταση νίκης ενώ στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έχει προβάδισμα ο Α. Σαμαράς.

Αναλυτικά, τα στοιχεία της δημοσκόπησης έχουν ως εξής:

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά ποσοστό 23,5%, η ΝΔ 21,5% και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 8,5%, Ελιά 7,5%, Το Ποτάμι 7,5%, ΚΚΕ 6,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%, ΔΗΜΑΡ 2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2% και ΛΑΟΣ 1%.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει σταθερός στο 32% και προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, παρότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τις προτιμήσεις προς αυτόν στο 25% (από 24%).

Τέλος, στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μια ποσοστιαία μονάδα και ανεβαίνει στο 46% αυξάνοντας τη διαφορά του από τη ΝΔ, η οποία παραμένει σταθερή στο 39%.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ