ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ: 16 χρόνια είναι πολλά – Απαλλαγή τώρα από Δούρου & Σγουρό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σκληρή απάντηση από τον υπ. Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη στην προκλητική ανάρτηση του Γιάννη Σγουρού στο Facebook.

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο κ. Πατούλης, αναφερόμενος σε ανάρτηση του κ. Σγουρού αναφέρει τα παρακάτω:

Το θράσος, η ειρωνεία και η αλαζονεία, είναι στο DNA του κ. Σγουρού.

Όσες αναρτήσεις και να κάνει στα social media, κανένας δεν ξεχνά ότι διοίκησε από το 2003 ως το 2014 την Νομαρχία και την Περιφέρεια Αττικής.

Στο διάστημα αυτό, αν και διαχειρίστηκε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αποδείχθηκε ανίκανος να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του Λεκανοπεδίου.

Είναι αυτός, που με την κα Δούρου «έπνιξαν» πριν ένα χρόνο δεκάδες ανθρώπους στην Μάνδρα. Και «πνίγουν» καθημερινά στο σκουπίδι, 5.000.000 πολίτες της Αττικής.

Ήρθε η ώρα για μια Νέα Αρχή για την Αττική. Η ώρα της ανατροπής και της απαλλαγής από το δίδυμο Δούρου - Σγουρού και τις ανθρωποκτόνες πολιτικές του πιο αποτυχημένου "διδύμου", που πέρασε ποτέ από την Αυτοδιοίκηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ:

«Είναι βέβαιο ότι το σχέδιο Πατούλη για την πολιτική προστασία, που παρουσιάστηκε πανηγυρικά στη Μάνδρα Αττικής, δεν θα σώσει μόνο την Αττική από τα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής, αλλά τον Πλανήτη ολόκληρο!

Μπορεί να μην τα πήγε και τόσο καλά ο κ. Πατούλης με τις πλημμύρες που έπνιξαν φέτος το καλοκαίρι το Μαρούσι και κατέστρεψαν τις περιουσίες εκατοντάδων πολιτών, αλλά την Αττική θα την σώσει οπωσδήποτε!»