«Έκραξαν» τον Μώραλη που πανηγύρισε στο Facebook για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στο χάτμπολ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Δημοτική Αρχή Μώραλη έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα του Πειραιά.

Όπως επίσης είναι ξεκάθαρο ότι έχει διακοπεί η επικοινωνία των στελεχών του Γιάννη Μώραλη με την κοινωνία του Πειραιά!

Προφανώς στο κτίριο της Πλατείας Κοραή, ο Γιάννης Μώραλης και οι στενοί του συνεργάτες έχουν φτιάξει ένα δικό τους φανταστικό κόσμο και επιλέγουν να ζουν σε αυτόν!

Τελευταίο «κρούσμα», η πανηγυρική ανάρτηση του Δημάρχου Πειραιά για την ανάληψη διοργάνωσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος χάτμπολ νέων από τον Πειραιά το 2021... Η οποία ακολούθησε την εξίσου πανηγυρική ανάρτηση του Αντιδημάρχου Επικοινωνίας Ανδρέα Βεντούρη!

Αρκεί να δείτε τα σχόλια που έγραψαν δημότες κάτω από την ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη, για να κατανοήσετε ότι μάλλον δεν είμαστε εμείς και τόσο υπερβολικοί...

Έχει ενδιαφέρον ότι μονίμως - σε βαθμό εξοργιστικό - σχολιάζει απαντώντας πολλές φορές σε προκλητικό ύφος, ο έμμισθος σύμβουλος Επικοινωνίας του Γιάννη Μώραλη, Βασίλης Τοκάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά πέραν των μόνιμων υπαλλήλων που ασχολούνται με την Επικοινωνία, πέραν του Δημοτικού Ραδιοφώνου που κοστίζει μια περιουσία κάθε χρόνο, έχει αρμόδιο Αντιδήμαρχο Επικοινωνίας, αλλά και έμμισθους Συμβούλους για την επικοινωνία και το γραφείο τύπου!

Θα είχε ενδιαφέρον να υπολογίζαμε το συνολικό κόστος επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά (μαζί και τις δαπάνες για προβολή σε ΜΜΕ κλπ) και να συγκρίνουμε το κόστος με το αποτέλεσμα της δουλειάς των δεκάδων ατόμων που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ