Δήμος Σαλαμίνας – Εκλογές: Μάχη για το χρίσμα δίνουν Παναγόπουλος & Μπόγρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Οι Δημοτικές Εκλογές είναι σε 2 χρόνια αλλά «τα όργανα έχουν ξεκινήσει» στη Σαλαμίνα

- Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση Δημάρχου Παναγόπουλου και Αντιπεριφερειάρχου Μπόγρη

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της θητείας των αυτοδιοικητικών φορές Α και Β βαθμού, όμως η μάχη του ψηφοδελτίου για τις Εκλογές του 2023 έχει ξεκινήσει για τα καλά!

Ήδη, σε όλη τη χώρα, έχουν ξεκινήσει δηλώσεις περί υποψηφιοτήτων σε Δήμους και Περιφέρειες.

Σε ακόμα εντονότερους ρυθμούς κινούνται τα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια, ενώ οι ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν.

Τι συμβαίνει με το Δήμο Σαλαμίνας;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Piraeus Press, μια μεγάλη «μάχη» φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει και στη Σαλαμίνα, μεταξύ του νυν Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου και της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής Βάσως Μπόγρη.

Η «μάχη» αφορά στον επικρατέστερο για την υποψηφιότητα του Δημάρχου Σαλαμίνας το 2023, δηλαδή για το ποιος θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο «χρίσμα» της Πειραιώς!

Σε μια τέτοια μάχη, την τελική νίκη κρίνουν πολλοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων το έργο που έχει επιτελέσει ο καθένας εκ των διεκδικητών, το πέρασμα στην τοπική κοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις και οι «ισχυρές» φιλίες, τα προσόντα και πολλά ακόμα.

Παγωμένες οι σχέσεις Παναγόπουλου - Μπόγρη

Όπως μας μεταφέρουν όμως καλά πληροφορημένες πηγές από τη Σαλαμίνα, οι σχέσεις μεταξύ των δυο θεσμικών παραγόντων του νησιού, βρίσκονται στον πάγο εδώ και μερικούς μήνες.

Αφορμή για κάποιους ή αιτία για άλλους, στάθηκε το γεγονός ότι η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων άρχισε να εκμυστηρεύεται τον κρυφό της πόθο για τη Δημαρχία της Σαλαμίνας… και ως γνωστό, μυστικό που το ξέρουν περισσότεροι από ένας δεν είναι μυστικό!

Μέχρι τότε οι σχέσεις των δυο παραγόντων χαρακτηριζόταν ως ιδιαίτερα φιλική και μάλιστα η κ. Μπόγρη δεν έλειπε από καμία εκδήλωση του Δήμου Σαλαμίνας, ενώ ο Δήμαρχος φωτογραφιζόταν πάντα στο πλευρό της Αντιπεριφερειάρχου.

Ο χρόνος θα δείξει εάν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και ποιος τελικά θα επικρατήσει και θα τεθεί ως ο «εκλεκτός» υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας της ΝΔ για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του 2023.