Γιάννης Μώραλης: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος αν… το θέλει η ομάδα!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Τι είπε ο Γιάννης Μώραλης για την εκ νέου υποψηφιότητα στο Δήμο Πειραιά και για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ)

- Σημαντικός παράγοντας η στήριξη ή μη της ΝΔ / Επίκεινται διερευνητικές επαφές

Ο Δήμαρχος Πειραιά προανήγγειλε την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο Πειραιά μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμός ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Ο Γιάννης Μώραλης θα διεκδικήσει για 3η συνεχή φορά το δημαρχιακό θώκο, επιχειρώντας να γράψει ρεκόρ μακροβιότητας και… ιστορία!

Δείτε τι ανέφερε στη συνέντευξή του ο Δήμαρχος Πειραιά σχετικά με την εκ νέου υποψηφιότητά του:

«Θεωρώ κι εγώ και το έχω ξαναπεί ότι αν η ομάδα της οποίας ηγούμαι θέλει και μέχρι τώρα θέλει να ξανακατεβούμε βεβαίως θα είμαστε παρόντες στις εκλογές. Έχουμε κάνει έργο, υλοποιούμε τώρα κι έχουμε και σχέδια για το μέλλον, αλλά δεν είμαι ένας άνθρωπος, είμαστε μια ομάδα. Νομίζω ότι η ομάδα θέλει».

Αναφορικά με τα σενάρια που τον ήθελαν να εμπλέκεται στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε:

«Είναι τιμητικό για εμένα αλλά δεν το έχω ποτέ σκεφτεί αυτό, ούτε ήταν ποτέ μέσα στα πλάνα μου. Αν κάποιος θεωρούσε ότι μπορούσα να εμπλακώ σε αυτή τη σημαντική διαδικασία για έναν πολιτικό χώρο που ανήκω κι εγώ, όχι κομματικά αλλά ως χώρο, είναι τιμητικό για μένα αλλά δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, δεν ήταν στις επιλογές μου. Εγώ εκλέχθηκα δήμαρχος Πειραιά, θέλω να κάνω τη δουλειά που υποσχέθηκα στους Πειραιώτες και στους συνεργάτες μου».

Υποψηφιότητα με στήριξη ΝΔ;

Καθοριστικής σημασίας θα είναι και η στάση που θα κρατήσει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που όπως όλα δείχνουν θα κυβερνά τη χώρα και κατά τις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Μέχρι σήμερα, η Πειραιώς δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις της για το Δήμο Πειραιά.

Από την άλλη, είναι γεγονός ότι το σύνολο των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που πρόσκεινται στην κυβερνώσα παράταξη είτε έχουν εκλεγεί με την παράταξη Μώραλη είτε (όσοι εξελέγησαν με την παράταξη Βλαχάκου) συνεργάζονται με τη Δημοτική Αρχή ως Αντιδήμαρχοι ή Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει επικοινωνία προκειμένου να διερευνηθούν τα περιθώρια μιας υποψηφιότητας κοινής αποδοχής για το Δήμο Πειραιά, στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη.