ΚΥΘΗΡΑ: Ημερίδα για τα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ποταμού, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λιβαδίου και τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Κυθήρων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Προγράμματα Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης», την Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 17:30, στο Λεοντσίνειο Πνευματικό Κέντρο Κεραμωτού Κυθήρων.

Η ημερίδα σκοπό έχει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αδειοδότηση πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων, την Φυτοπροστασία και τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα, την Μελισσοκομία και τα προγράμματα της Αμπελουργίας.


Τις εργασίες της ημερίδας, θα συντονίσει η Σταματία Ράφτη, Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Νήσων.


  • http://www.patt.gov.gr/main/templates/nomarxia/img/li.gif); margin-top: 6px; margin-bottom: 6px;">Για τις Προϋποθέσεις και τις Διαδικασίες ένταξης στο Μέτρο 112 - «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», εισηγείται η γεωπόνος της Διεύθυνσης Αθανασία Χατζηπέρη.
  • http://www.patt.gov.gr/main/templates/nomarxia/img/li.gif); margin-top: 6px; margin-bottom: 6px;">Για τηΜελισσοκομία, εισηγείται ο γεωπόνος της Διεύθυνσης Άγγελος Κάψης.  
  • http://www.patt.gov.gr/main/templates/nomarxia/img/li.gif); margin-top: 6px; margin-bottom: 6px;">Για την αδειοδότηση πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων, εισηγείται η γεωπόνος της Διεύθυνσης Σταυρούλα Πετρή.
  • http://www.patt.gov.gr/main/templates/nomarxia/img/li.gif); margin-top: 6px; margin-bottom: 6px;">Για τη Φυτοπροστασία και τα Φυτοπροστατευτικά προϊόντα, εισηγείται η γεωπόνος της Διεύθυνσης Ευφημία Μαρούλη.
  • http://www.patt.gov.gr/main/templates/nomarxia/img/li.gif); margin-top: 6px; margin-bottom: 6px;">Για την αμπελουργία, εισηγείται η τεχνολόγος Γεωπονίας της Διεύθυνσης ΙωάνναΑγγέλου.