ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ: Απειλεί Επιχειρηματίες για να αποτρέψει το άνοιγμα Τοπικής της ΝΔ στο νησί!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Εκλογική Περιφέρεια Α Πειραιώς & Νήσων ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ - Εμπλοκή και του «δεξιού» Δημάρχου Κυθήρων Χαρχαλάκη

Μετά τον Πειραιά και την Ύδρα, νέο σημαντικό πρόβλημα ανακύπτει και στα Κύθηρα, με αφορμή το άνοιγμα Τοπικής της ΝΔ, μετά τις επερχόμενες Εσωκομματικές Εκλογές.

54E61022-C9AD-40A6-9DE7-D82318951AE7

Νησιώτες από τα Κύθηρα καταγγέλουν στο Piraeus Press άμεση εμπλοκή του Δημάρχου Κυθήρων Στράτου Χαρχαλάκη, ο οποίος ασκεί πιέσεις - εκμεταλλευόμενος το θεσμικό του ρόλο - σε Επιχειρηματίες του νησιού που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν ενεργά ως υποψήφιοι για το άνοιγμα τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο νησί.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της μοναδικής υποψήφιας Προέδρου της Τ.Ο. ΝΔ στα Κύθηρα, γνωστής επιχειρηματία και πρώην Αντιδημάρχου κ. Αδαμαντίας Κορώνη, η οποία δέχεται απαράδεχτες πιέσεις προκειμένου να κάνει πίσω!

ΕΒΑΛΑΝ ΝΥΧΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008

Ξαφνικά, χθες τη νύχτα, ο Δήμος Κυθήρων αποφάσισε να τοποθετήσει όργανα Γυμναστικής στον Δημοτικό Χώρο που παραχωρείται ανελλιπώς από το 2008 στην κ. Κορώνη, η οποίας διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή Διακόφτι Κυθήρων.

868BC1F9-3BE9-4B34-B8B9-BB0AF3A958EA

Τόσο «σατανική σύμπτωση» ή τέτοιο φιλότιμο ή τόση όρεξη για γυμναστική έπιασε τη Δημοτική Αρχή, που τοποθέτησαν αργά τη νύχτα τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής στον συγκεκριμένο χώρο;

A2CEF72F-C1A7-40D3-A71B-DB77AEA9C0E5

Ή μήπως συμπίπτει το γεγονός με καταγγελίες που λαμβάνουμε και κάνουν λόγο για άσκηση πίεσης με διάφορα μέσα από τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Χαρχαλάκη;

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μάλιστα, υπάρχουν στη διάθεσή μας και μάρτυρες που είτε μεταφέρθηκε στους ίδιους ή άκουσαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Δήμαρχο αλλά και στενούς του συνεργάτες (πχ Αντιδήμαρχο)... οι οποίοι μετέφεραν «εμμέσως πλην σαφώς» το μήνυμα, τόσο στην κ. Κορώνη όσο και σε άλλους υποψήφιους-μέλη της τοπικής της ΝΔ.

ΚΙ ΟΜΩΣ... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το πιο αστείο όλων είναι ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος Κυθήρων δηλώνει Νεοδημοκράτης, αλλά την ίδια ώρα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να μην ανοίξει τοπική στο νησί του!

Η Πειραιώς έχει ήδη ενημερωθεί για τη στάση του δημάρχου και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την τακτική που ακολουθεί.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Ακολουθούν νέες αποκαλύψεις για τον Δήμαρχο Χαρχαλάκη, τον υψηλόβαθμο θεσμικό παράγοντα με τον οποίο έχει κουμπαριά και τον οποίο εκθέτει ανεπανόρθωτα, αλλά και τη σχέση με τη Χρυσή Αυγή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΟΜΒΑ στη ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ – Μασόνος ο ένας υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Κατσαφάδος αφήνει τη Βουλή – Υποψήφια η Νόρα Μιχαλολιάκου