Aυτό είναι το πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου των οχημάτων στα νησιά του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρατείνεται, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Π.Ε. Νήσων, το πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου δικύκλων, επιβατικών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης και φορτηγών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο μικτό βάρος έως 3,5 τόνους.

Το πρόγραμμα παρατείνεται για ένα έτος και η αλλαγή αφορά τους  Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας.

Δείτε τα στοιχεία στον παρακάτω πίνακα: 


            Αριθμός Κυκλοφορίας

Περίοδος Ελέγχου

Όλα τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης οχήματα και τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο μικτό βάρος έως 3.5 τόνους που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης αδείας κυκλοφορίας) έως και 31.12.2002 και έχουν έδρα στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας.

Από 10-6-2013 έως 09-6-2015

Όλα τα δίκυκλα (μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα) που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2007 έως και 31-12-2007 στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και αναγράφουν διεύθυνση κατοικίας των ιδιοκτητών στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας, ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και αναγράφουν διεύθυνση κατοικίας των ιδιοκτητών στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο.

Από 01-01-2014 έως και 30-4-2015

Όλα τα δίκυκλα (μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα) που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2008 έως και 31-12-2008 στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και αναγράφουν διεύθυνση κατοικίας των ιδιοκτητών στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας, ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και αναγράφουν διεύθυνση κατοικίας των ιδιοκτητών στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο.

Από 01-05-2014 έως και 31-08-2015

Όλα τα δίκυκλα (μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα) που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2009 έως και 31-12-2009 στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και αναγράφουν διεύθυνση κατοικίας των ιδιοκτητών στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας, ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και αναγράφουν διεύθυνση κατοικίας των ιδιοκτητών στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο.

Από 01-09-2014 έως και 31-12-2015

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK