Υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας ο Μανώλης Καραμήτσος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δύσκολα τα πράγματα για τον απερχόμενο Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη μετά την ανακοίνωση Καραμήτσου

- Καραμήτσος - Μανίκης ενωμένοι για την Ύδρα του 2030

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Μανώλης Καραμήτσος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Ύδρας!

Ήδη τα πρώτα μηνύματα που καταγράφονται σύμφωνα με πηγές από την αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού, είναι ιδιαίτερα θετικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Καραμήτσος υπήρξε Αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του απερχόμενου Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη, όλως αποχώρησε το 2021 δίνοντας την παραίτησή του, αντιδρώντας έτσι στα καλώς κείμενα που συνέβαιναν στο νησί με την ανοχή Κουκουδάκη.

Και όπως προφητικά είχε γράψει το Piraeus Press στα μέσα του Νοέμβρη του 2021, «η παραίτηση Καραμήτσου είναι η αρχή του τέλους Κουκουδάκη»!

Το γεγονός μάλιστα ότι το συνδυασμό «Μέλλον της Ύδρας» στηρίζει ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεταξά Παναγιώτης Μανίκης (με μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά στο νησί για θέματα υγείας) προδίδει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο νέο εγχείρημα.

Ο κ. Μανίκης που είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Ύδρας, έκανε ένα βήμα πίσω κυρίως για επαγγελματικής φύσεως λόγους, αλλά επιλέγοντας να στηρίξει ανοιχτά ένα νέο και με σημαντική συνεισφορά στα κοινά της Ύδρας άνθρωπο, αναδεικνύει ότι πρώτη προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί το καλό του νησιού και των κατοίκων της.

Ενωμένοι λοιπόν οι δυο άνδρες, όπως ανακοίνωσαν με σχετική ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα προ ολίγων ημερών, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις όχι απλά για να κερδίσουν τον κατά κοινή ομολογία αποτυχημένο Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη, αλλά για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν τις στρατηγικές για την Ύδρα του 2030!

Διαβάστε επίσης:

Ύδρα: Η παραίτηση του Αν. Δημάρχου είναι η αρχή του τέλους για Κουκουδάκη