Ύδρα: Διαλύεται ο συνδυασμός Κουκουδάκη – Νέα παραίτηση Αντιδημάρχου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


4 πρωτοκλασάτα στελέχη έχουν αποχωρήσει από την παράταξη Κουκουδάκη μέχρι σήμερα

Μετά την παραίτηση βόμβα του Αν. Δημάρχου Ύδρας, έρχεται νέα παραίτηση Αντιδημάρχου του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη.

Υπό διάλυση φαίνεται να είναι ο συνδυασμός του Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη, μιας και τα πρωτοκλασάτα στελέχη αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον.

Ως επιβεβαίωση των ανωτέρω έρχεται η παραίτηση του κ. Αναστάσιου Σωτηρόπουλου από τη θέση του Αντιδημάρχου Ύδρας και ακολούθως η ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό Κουκουδάκη.

Να θυμίσουμε ότι από την παράταξη Κουκουδάκη είχαμε τις παραιτήσεις 2 δημοτικών συμβούλων Αλέξη Βερούκα και Παναγιώτη Ράππα και τώρα μαζί με τις ανεξαρτητοποιήσεις έχουμε 4 αποχωρήσεις.

Αναμένονται νέες αποχωρήσεις… και μια υποψηφιότητα «βόμβα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press, αναμένονται και νέες αποχωρήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για υποψηφιότητα «βόμβα» που θα δώσει τη χαριστική βολή στον Γιώργο Κουκουδάκη.

Η επιστολή παραίτησης και οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης Σωτηρόπουλου

Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος του Γιώργου Κουκουδάκη περί «νόμιμων σκέψεων» αλλά και περί ισχυρής αντιπολίτευσης στο εξής!

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή παραίτησης παρακάτω:

Προβληματισμός από τους Υδραίους 

Η αγωνία των Υδραίων που βλέπουν τη Δημοτική Αρχή να «διαλύεται» σταδιακά μεγαλώνει, καθώς ήδη έχουμε εισέλθει στην τουριστική σεζόν.

Όσοι γνωρίζουν καλά τα της Ύδρας, μιλούν για επιβεβαίωση των προβλέψεών τους σχετικά με το πολιτικό μέλλον του Γιώργου Κουκουδάκη, ο οποίος με τον χαρακτήρα που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με την ανικανότητα να δώσει λύσεις σε σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, ουσιαστικά οδεύει προς «αποχώρηση»!

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι σχεδόν σε 1,5 χρόνο θα διεξαχθούν οι Δημοτικές Εκλογές και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν απόκειται το ενδεχόμενο ο Γιώργος Κουκουδάκης να μην είναι καν υποψήφιος προκειμένου να αποφύγει τον εκλογικό διασυρμό!

Διαβάστε επίσης:

Ύδρα: Η παραίτηση του Αν. Δημάρχου είναι η αρχή του τέλους για Κουκουδάκη