ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Ο Πλακιωτάκης αγνόησε τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Βαρύ το κλίμα στην Κυβέρνηση για τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη

- Ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης σε Αίγινα, Πόρο και Σπέτσες

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός της μη συνάντησης του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη με τον Δήμαρχο Ύδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, το κλίμα στο κυβερνητικό επιτελείο είναι βαρύ για τον «πολιτικό καιροσκόπο» Γιώργο Κουκουδάκη, ο οποίος με τα λεγόμενα και τις πράξεις του, ουσιαστικά αμφισβητεί τα μέτρα που λήφθηκαν από την Κυβέρνηση, με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Αυτό το κλίμα, εκφράσθηκε με την «παράκαμψη» της Ύδρας και τη μη συνάντηση - έστω και σύντομη - Πλακιωτάκη με τον Δήμαρχο του νησιού (πολύ σύντομη επίσκεψη) σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα της ΝΔ!

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Piraeus Press, εκδηλώσεις εξακολουθούν να πραγματοποιούνται στην Ύδρα, καθώς ο Δήμαρχος του νησιού φέρεται να μην έχει λάβει κανένα νέο ουσιαστικό-αυστηρό μέτρο προς την κατεύθυνση της πρόληψης.

Κάτι που είδαμε να συμβαίνει σε άλλα νησιά όπως οι Σπέτσες και η Μύκονος, όπου οι Δήμαρχοι έθεσαν άμεσα σε εφαρμογή το κυβερνητικό σχέδιο, προτάσσοντας το δημόσιο συμφέρον.

Αντίθετα, ο δικομανής Δήμαρχος Ύδρας έσπευσε να μηνύσει το Piraeus Press και τον πρώην Εκδότη του (ουδεμία λογική!) για δήθεν παραπληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού (επειδή υπήρξε αναφορά για κρούσματα σε Ύδρα και Σπέτσες όπως αποκάλυψε και το MEGA Channel), την ίδια μέρα που λήφθηκαν τα αυστηρά μέτρα για την Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε στα νησιά του Αργοσαρωνικού με θεσμικούς φορείς και ζήτησε την αυστηρή τήρηση των μέτρων, προκειμένου να ελεγχθεί η διασπορά του κορωνοϊού το ταχύτερο δυνατό.