Θεόδωρος Γόγαλης: Συμμετοχή και Αλληλεγγύη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας οι επιλογές των πολιτών,σε ότι αφορά στις δημοτικές εκλογές να γίνουν με βασικό κριτήριο την προσφορά στην κοινωνία και όχι την κομματική ταυτότητα του καθενός.

   ...του Θεόδωρου Γόγαλη

Σε αυτόν τον τομέα ο ανεξάρτητος συνδυασμός " ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" έχει στελέχη γνωστά για την κοινωνική τους προσφορά, αλλά και την βαθιά γνώση τους για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του δήμου μας.
Μπορεί να θεωρείται τετριμμένο, αλλά στην Ελλάδα του μνημονίου αυτό που πρέπει πιότερο να αναδείξουμε,είναι η συμμετοχή στα κοινά και η αλληλεγγύη.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα κοινά,γιατί όσοι περισσότεροι συμμετέχουμε,τόσο λιγότερα "λαμόγια" θα βρίσκουν έδαφος για διαφθορά.Όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι που ασχολούνται με την πολιτική για προσωπικό όφελος,όλοι αυτοί οι τύποι που δρώντας παρασιτικά μπορεί να εισχωρήσουν παντού,ακόμα και στον δικό μας συνδυασμό,πρέπει να γίνουν αντιληπτοί και να απομονωθούν.Αρκεί όλοι εμείς να μην έχουμε κοντή μνήμη, ανατρέχοντας στην πολιτική και επαγγελματική καριέρα του οποιοδήποτε ζητάει την ψήφο μας.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, γιατί για την κεντρική πολιτική σκηνή υπάρχουν μόνο αριθμοί και όχι άνθρωποι.Δυστυχώς ενδιαφέρονται περισσότερο για το αν θα εκδώσουμε ομόλογο και βγούμε στις αγορές,και λιγότερο για την έρευνα της UNICEF,που αναφέρει,ότι στην Ελλάδα του 2014 υπάρχουν 439000 παιδιά που υποσιτίζονται.
Ο κάθε δήμος θα πρέπει να φτιάξει δομές που θα εξασφαλίζουν βασικά αγαθά για τους πολίτες.Λέγοντας βασικά αγαθά αναφέρομαι σε φαγήτο,ρεύμα και στέγη. Δεν νοείται δήμος που να μην παρέχει τουλάχιστον αυτά στους συνανθρώπους μας.
Ετσι αφού η κεντρική εξουσία ασχολείται με την ευημερία των αριθμών,οι δήμοι θα πρέπει να ασχοληθούν πραγματικά με τους πολίτες και να αφουγκραστούν τις ανάγκες τους.
Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω τους δημότες Κορυδαλλού,να αλλάξουν σελίδα και να στηρίξουν τον συνδυασμό μας "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" και να σκεφτούν πριν αποφασίσουν,ότι σημασία δεν έχει το "φαινεσθαι"βλέπε έργα βιτρίνας αλλά το ΕΙΝΑΙ. 
Γιατί στην ουσία τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου τον δείχνουν οι πράξεις που κάνει,όταν ξέρει ότι αυτές τις πράξεις δεν θα τις μάθει κανείς...
ΓΟΓΑΛΗΣ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
   ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
Υποψ.Δημ.Συμβουλος
"ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ"
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.